De hetaste på webben

Det amerikanska företaget http://www.stylophane.com/ presenterar sin undersökning i WomenŽs Wear Daily på vilka varumärken vi mest söker efter på webben. De hetaste varumärkerna just nu är följande:

1. Louis Vuitton
2. Nike
3. Adidas
4. Gucci
5. Chanel
6. Speedo
7. Prada
8. Juicy Couture

Roberto Cavalli + H&M

I dagarna presenterade H&M höstens stora designsamarbete och den här gången är det italienska Roberto Cavallis tur. Kollektionen består av 20 herrplagg, 25 damplagg med matchande accessoarer och underkläder. Den 8 november släpps kollektionen i butik och den kommer att finnas i 1200 butiker runtom i världen.

Bild: Roberto Cavalli och Margareta van den Borsch

Gisele – bäst igen!

Gisele Bundchen har gjort det igen, hon är med i Forbes årliga 100-lista som världens bäst betala supermodell. Förra året håvade Gisele in hela 16.5 miljoner pund tack vare stora kampanjer som bland andra Dolce & Gabbana och Victoria Secret. Med den årsinkomsten kommer Gisele på 53:e plats på listan. Andra supermodeller som är med på listan är Kate Moss (74:e plats, 4.5 miljoner pund) och Heidi Klum (84:e plats, 4 miljoner pund).
Källa: Feber.se

Sommarfräsch

Aquolina Ice Fruit Refreshing Hair & Body Wash är en uppfriskande Hair & Body Wash från Aquolinas Ice Fruit-kollektion. Den rengör både ditt hår och din kropp, effektiv och mild så den inte påverkar din snygga solbränna efter stranden. Den hjälper till att bevara din solbruna färg längre tack vare att den innehåller ingredienser som ser till att rengöra din hud samtidigt som den fräschas upp och återfuktas. Denna gel innehåller flera ”tropiska” färska frukter: ananas, mango och papaya för att rengöra & återfukta huden. Den är även berikad med mentol för en fräsch känsla, precis om en svalkande sommar-bris.
Finns att shoppa hos www.eleven.se .

Nina Persson + PUB = Sant

Under tisdagen presenterar varuhuset Pub sitt samarbete med Cardigans sångerska Nina Persson. Förutom att vara ”varuhusets ansikte utåt” ska Persson designa kläder åt Pub. Nina Persson har tidigare fått tidningen Elles pris för ”bäst klädda kvinna”.

Breda bälten

En av de stora trenderna till hösten är det breda bältet men trenden är redan här och har varit så några säsonger. Stefano Pilatis första kollektion för YSL startade trenden med breda bälten redan s/s 2005. Nu, flera säsonger senare, hänger trenden kvar och bältet blir allt bredare. Det är inte ovanligt att man ser att bältet startar vid bysten och går ända ner till höften. Satsa på ett brett bälte redan nu, det passar lika bra till sommarens klänningar som till höstens jackor och kostymer.

Bild: Style.com

Dags att gifta sig?

Glöm sockersött, vitt och volanger, söta pärlor och spetsar. Till det moderna bröllopet är det second hand och original som gäller. Nu auktioneras specialdesignade brudklännigar ut på internet till förmån för välgörenhet. – 0,2 procent av den totala bomullsodlingen är ekologiskt odlad och den konventionella bomullsodlingen är en otrolig miljöbov enligt Världsnaturfonden. Därför pågår just nu en auktion på internetsajten Tradera, där fokus ligger på återvinning av bomull. Nio av Sveriges senaste lovande designers som Bea Szenfeld och Drottningen av Saba fick 2 000 kronor var i budget och uppdraget att skapa brudklännigar med det moderna bröllopet som tema. Pengarna som kommer in på auktionerna går oavkortat till Världsnaturfondens kampanj Better Cotton Initiative. Slutresultatet visar på stor lekfullhet och kreativitet, nio helt olika bröllopsklänningar byggda på second hand-fynd, gamla gardiner och till och med leksaker. Auktionerna håller på tills den 21 juni.

Källa: Aftonbladet

Äntligen sommar

åhhhh, så har äntligen sommarvärmen kommit till Sverige, hoppas den är här för att stanna!!! Glöm dock inte att smörja in er ordentligt, strålarna är både starka och farliga. Bra solprodukter hittas bla hos www.blush.se som erbjuder solprodukter ifrån märken som Dr Brandt, Ole Henriksen och Dr Hauschka.

Bild: Nicole Richie i sommarens hetaste shorts.

Make up-favoriter 2007

Oriflame har frågat flera tusentals kvinnor i hela riket (mellan 16-25 år) om vilka sminkprodukter de tycker är viktigast. 46 procent av alla kvinnor valde mascaran. Tvåa på listan kom läppglanset (23%). Skillnader som framkommit mellan de olika åldersgrupper är att tex mascara är mer poppis hos åldersgruppen45-59 år medan äldre kvinnor (60-65 år) inte värderar den lika högt.
Skillnader som framkommit mellan storstad och landsbygd är att lantborna tycker att kajalpennan är väldigt viktig.För storstadsbon är läppglans och solpuder mer viktigt än för de som bor i andra delar av landet.

Undersökningen är gjord av Demoskop under våren 2007.

Bild: Feber.se

Håkansson Skincare

Katarina Håkansson är en av Sveriges mest kända make up-artister och hon har i många år haft en framgångsrik karriär utomlands med sin signaturlook; fräsch, hälsosam och naturligt strålande hy. Håkansson – Katarinas egna serie av hudvård och make up-produkter – har samma grundvärden som hennes eget arbete; naturligt, enkelt och strålande. Alla produkter är lätta och okomplicerade att använda och de flesta går att blanda med varandra så att de får de egenskaper du behöver.

Fashionguide har testat produkterna och här kommer våra favoritprodukter:

The Moisturizer – lätt att applicera och kladdar inte, fungerar för både ansikte och kropp.
Vitamin Spray Rose – underbar vitaminkick. Spraya lätt i ansiktet eller på kroppen som en refresher.
The Scent – en ny typ av doft. Appliceras lätt på tex dekolletage , nacke, handleder och ger en fräsch doft av färska blommor (freesia och viol), citrus (apelsin och lime), mjuk mysk, kryddsalvia och bergamott.
Du hittar mer information och kan göra din beställning på www.blush.se eller www.smashing.se.