Modetrend i höst

Har alltid varit svag för jeans och skinnplagg och det har blivit något som jag aldrig slänger, det modet kommer alltid igen men såklart i ny tappning och då är det bara att sy om el ta fram saxen. I höst är både skinnplagg och jeansjackor hetare än någonsin. Det gäller det att hitta en jeansjacka som är liten, tight modell som gärna är lite sliten. Satsa på att hitta en second hand eller på http://www.acnejeans.com/ . även skinnjackan på bilden hittade jag hos Acne, just nu på rea – endast 3000kr! Ja tack!

Bild: Acne

Dolce Gabbana i OS

Nästa år är det dags för OS i Beijing och Kina kommer lysa starkt på modehimlen och förmodligen visa den bästa modeshowen på länge. Kinas egna fotbollsspelare komma nämligen alla vara klädda i Dolce & Gabbana. Från och med september kommer spelare och landslagsledningen vara klädda i Dolce & Gabbana utanför planen. I kollektionen finns både skräddasydda kostymer och en lite mer casual linje. Smart PR-trick!!!

Heta Camilla Åkrans

Den svenska stjärnfotografen Camilla åkrans är en av de hetaste namnen när de stora modehusen ska välja fotograf inför sina annonskampanjer. 33-åriga Camilla har flera stora kampanjer i bagaget och har även vunnit prestigefyllda ELLE-priset som Bästa fotograf. I höst har hon bla fotograferat Missoni`s höstkampanj och modellen är ingen mindre än Daria Werbowy.

Onödigt lyx?

Så onödigt lyxigt men så otroligt snygg är Louis Vuittons case för iPhone. 225 USD för traditionellt monogram och 1 120 USD för krokodilskinn. Väntelistan är lång och den säljs endast i Louis Vuittons butik på 5th Avenue…

Bild: Louis Vuitton

Snygga tyskor

I augustinr av tyska Vogue kan man se tre snygga tyska modeller tillsammans och det är inte vlka som helst utan Nadja Auermann, Claudia Schiffer och Julia Stegner som modellar tillsammmans. Ett väldigt snyggt och stilfullt omslag med endast Made in Germany som bildtext. Simple as that!

Källa: Vogue aug-2007

Sommarens heta armband


Sommarens coolaste armband hittade vi hos Chanel. Dessa är svartvita och stela och helst vill man har flera stycken på armen. Den lilla stela partyväskan i gult är perfekt att ha med sig ut i partynatten eller på middagen.

Bild: Chanel

Supermärkesrea!

Just nu har flera av butikerna här på Fashionguide.se stor sommarrea, du kan fynda märkeskläder från både internationella och svenska designers, skönhetsprodukter, accessoarer och skor!
Ett tips är att kolla in http://www.ywfs.se/ om du vill shoppa ifrån svenska designers, Just nu är det även stor sommarrea hos http://www.yoox.com/ och glöm inte att kika in på en av våra senaste butiktillskott – http://www.kyssjohanna.se./ Här hittar du fantastiska smycken ifrån bla CC Skye och Alex och Chloe!
Trevlig sommarshopping!

Bild: Ursnygg sko ifrån Costume National, just nu på rea hos http://www.yoox.com/ för endast 142 Euro.

Summer by Dior

Otroligt snygg och sommarfräsch var Kate Hudson när hon besökte Dior Haute Couture show . Hon bar en gul silkesklänning ifrån Dior by John Galliano 2008 resort collection och till denna bar hon nätta accessorer som ett diamantarmband och en pärlring… så enkelt men ack så snyggt…
Bild: Instyle

Ny supermodell för Vero Moda

Världens rikaste och kanske den enda supermodellen just nu, Gisele Bündchen, ska i höst stå modell för Vero Moda. Supermodellen har skrivit på ett kontrakt som gäller från och med augusti och ett år framåt. Gisele har gjort jobb för i stort sett alla stora modehus, från Calvin Klein till Victoria’s Secret. Av Rolling Stones magazine blev hon framröstad som världens vackraste kvinna och det är inte många tidningsmagasin som hon inte varit på omslaget på. Kampanjen för Vero Moda kommer lanseras under augusti 2007.

Källa: Aftonbladet