Dagens tips!

Dagens tips är denna ursnygga stövel ifrån Loeffler Randall. En klassisk och elegant stövel där tån är mjukt spetsad och klacken är elegant och har en praktisk höjd (6cm). Färgen är varmt brun och priset 4 995 kr hos Mrsh.

Nya PUB.03

Det anrika stockholmsvaruhuset PUB har genomgått en rejäl ansiktslyftning & uppfräschning. Bakom projektet står Nina Persson (Cardigans) och scenografen Karoline Kugelberg. Genom att dela upp husets fyra våningar på olika livsstilar är tanken att skapa inspirerande shopping för olika målgrupper. Målet med förändringen är att bli ett av Europas tio bästa livstilsvaruhus. På nya PUB kommer du hitta nya designers såsom Marc by Marc Jacobs och Gaspard Yurkievich men du kommer även kunna fynda vintage handplockat ifrån NY, konst, dricka vin & lyssna på live Dj`s. Känns som att det är dags att ta en tripp till nya PUB….

Pink Collection by Lindex

Lindex har lanserat Pink Collection och donerar 10 procent av försäljningspriset från denna kollektion till Rosa Bandet (Cancerfondens kampanj till förmån för bröstcancerforskning). Det är femte året i rad som Lindex stöder kampanjen men det är första gången man tar fram en egen kolletion unikt för ändamålet.
Kollektionen består av tolv modeller och accessoarer och säljs i utvalda Lindexbutiker från och med den första oktober samt via Lindex Shop Online. Rosa Bandet som i år är designat av Lars Wallin finns att köpa i alla Lindexbutiker under oktober månad. I kampanjen syns bla: Emma Wiklund, Eva Röse, Linda Sundblad och Jessica Folcker. Bilderna är fantastiskt snygga!

Bild: Feber

CLEAN doftljus

Lagom till höstens mörka kvällar nylanserar CLEAN Candle i dofterna Original
och Fresh Laundry. Fyll ditt hem med den underbara doften av CLEAN ? placera ett ljus i badrummet, sovrummet, på kontoret eller var helst du vill få känslan av den rena, fräscha tvåldoften som bara CLEAN kan ge!
CLEAN Candle finns att köpa på nätet och då hos bla Blush och Accessora. Priset är ca 325:-.

Tretorn PLASK!

En klar höstfavorit när det regnar och den första blasksnön är på väg är denna modell ifrån Tretorn. Passande nog heter modellen ”Plask” och finns både som stövel och stövlett. Den är dessutom superskön att gå i. Snyggast tycker jag att den är i brunt med rågummiklack (finns även i svart och knallgul). Pris ca 1200kr.

Stadium online


Som första sportkedja lanserar Stadium nu sin nya butik på webben. Här kommer man hitta e-handel, community och inspiration. Webbutiken är integrerad med Stadiums övriga butiker och kunden kan hämta sin varor de köpt på nätet i vilken Stadiumbutik som helst. Utöver att shoppa på nätet kommer Stadium att ha gästbloggare som tex Bounce, MODO hockey mm.

Coola Kylie i läder…

Kylie Minouge har verkligen vågat sig på höstens lädertrend, här i en cool outfit på väg ut i Londons nattliv! Hela utstyrseln blir lite mjukare av hennes feminina frisyr. Kanske inte något man sätter på sig en vanlig måndag men en cool & vågad klänning om man ska ut och ”klubbhoppa”.

Bild: Stella

Härligt stickat

Nu när höstrusket är här skulle jag gärna svepa in mig i en härligt stor, bulsig kofta som någon av dessa. Den stickade trenden i höst är ju större desto bättre, snyggt att markera med ett bälte i midjan!
Bild: Style.com

Matthew Williamsson firar 10 år

Matthew Williamsson firar tio-års-jubileum som designer och kommer inleda firandet med att visa senaste kollektionen på London Fashion Week. Från och med en 17:e oktober kan du dessutom se en utställning på London Design Museum som bla visar hans mest minnesvärda kreationer från åren som gått.
Säkert en helt fantastisk utställning…