Stylein F/W 08

Blanka, transparanta material, skira tyger och ett o annat inslag att blankt sidengrönt visades under gårdagens visningsdag. Styleins kollektion innehöll som tidigare flera snygga vardags och festplagg och färgerna i kollektionen gick i smaragdgrön, svart, vitt, silvergrå och blyertsgrått. Modellernas hår och make up var supersnygg och kollektionen över lag kändes väldigt bärbar!
Bild: Modefeber

Härlig känsla av renhet

Den här ansiktsmasken ifrån Ole Henriksen ger huden en ordentlig omgång. Den innehåller afrikanskt rött te, grönt te och vitt te – allt för att stärka hudens immunmantel. Den innehåller även aloe vera, salicylsyra och zink, allt för att återfukta, lugna och avlägsna torr hud. Masken ger en härlig känsla och efteråt känner du dig verkligen ren. Finns här och priset är 495kr.

Dagmar FW 08

Igår visade Dagmar upp sin senaste kollektion på Sthlm Fashionweek. Kollektionen innehöll flera fina klänningar i ljusa, skira färger och material. Det fanns även flera fina stickade plagg i äkta Dagmar-anda, se mer av kollektionen här.

Acne FW 08

Acne öppnade Sthlm Fashionweek med visning på Berns under gårdagen. Kollektionen innehöll mkt skinn i svart och beige och övriga plagg gick i färgskalan svart, grått och beige men inslag av blått och lila. För oss tjejer fanns en hel del söta vippiga kjolar och klänningar och på skofronten är det lack som gäller och fortfarande ganska platåliknade modeller.
Bild: Modefeber.

Sofi Fahrmans nya modesajt är nu live!


Sofi Fahrman har idag lanserat sin nya modesajt, du hittar den här.
Det ska bli kul att följa denna satsning som borde bli riktigt bra för oss läsare då Aftonbladets resurser står till förfogande. Kör hårt Sofi!

Fashionweeks!

Imorgon drar Stockholms modevecka igång och därefter följer följande städer:

New York 1-8 februari
London 10-15 februari
Milano 16-23 februari
Paris 24 februari – 2 mars
Köpenhamn 6 – 10 mars
Håll utkik efter rapporter, bilder och inspiration!
Bild: Mickey Boardman

Dior Haute Couture

Den här fantastiska skapelsen visades under modeveckan i Paris, när Dior visade vår/sommar 2008. Jag skulle gärna ha denna på ELLE-galan nästa vecka….

Sveriges första ”weekly glossy”?

Sofi Fahrman är ny modechef på den första ”weekly glossy” i Sverige – Sofi`s Mode. Tanken är att tidningen ska komma ut en gång i veckan med start på måndag, första dagen på Sthlms modevecka. Första nr blir på 76 sidor, Sofi är modechef, Anna Kult blir redaktör och Katrin Schulman är tidningens krönikör. Kul! Ska bli väldigt spännande att läsa…

Vardagssnygg


Jag har kommit på att jag älskar Hunky Dory`s lite slarviga koftor. Dels finns de i flera fina färger och material. Supersköna och gör helt klart att man känner sig lite sådär vardagssnygg… Delar av vårens kollektion har kommit in hos Tintin of Scandinavia.