Whyred-kärlek!

Dessa fantastiskt snygga Whyred-pjuckor sitter på söta Glamour-Jennie Hammar och jag undrar om någon vet var de kan köpas? är det höstens kollektion (hoppas, hoppas)? Dagens absoluta ha-begär!

Någon som vet???

Vikten av bra hårprodukter

Om du har tjockt, lockigt hår är det en djungel att hitta bra hårvårdsprodukter. Antingen är de för ”mesiga” och du känner ingen skillnad eller så är de alldeles för feta. Ett märke som kanske i fösta hand inte är känt för sina hårvårdsprodukter men som jag verkligen kan rekommendera är Kiehl`s. Hårprodukterna är välgörande för håret, utslätande, volymgivande och skulpterande.
I kollektionen finns flera nya, teknologiskt avancerade produkter men även flera befintliga kundfavoriter som Kiehl?s klassiska Creme with Silk Groom. Produkterna är framtagna genom avancerad forskning och innehåller naturliga ingredienser som vegetabiliska oljor, silkespuder och proteiner. Produkterna kan användas individuellt eller tillsammans och många olika effekter kan uppnås från rakt till lockigt eller från platt till volym.

Creme with Silk Groom gillar jag för att den återfuktar, mjukgör och skyddar håret för en optimal styling effekt. Den innehåller silkespuder, veteprotein, sojaprotein och jojoba-olja. Den är väldigt dryg och du behöver endast ta creme i strl av en ärta. Den ger håret ett mjukt, glänsande och välmående utseende.

The In Between Collection

Lindex lanserar sin nya underklädeskollektion – The In Between Collection. En kollektion som känns uppdaterad, sköna material, hög kvalite och framför allt bra passform. Kollektionen består av kvinnliga och eleganta underkläder med mycket spets och svart. Kollektionen finns ute i butik sedan vecka 34 och Lindex kommer att fylla på med godbitar i kollektionen hela hösten samt att du hittar den på hemsidan. Kollektionsbilderna är fantastiska tycker jag och Lindex 2008 känns väldigt kul! Vill du shoppa underkläder hittar du Lindex här.

Bild: Modefeber

Modelbehaviour, simmar då och dÃ¥


Great body! You must be working out a lot!
– Not really……
Jag känner igen diskussionen där jag nu sitter på en pall och väntar på mitt nästa ombyte.

Studion i Paris är iskall som de oftast är på vår och höst, men den andra manliga modellen verkar vara extremt varm då han svansar fram och tillbaka iförd endast underkläder med texten POLO stort skrivet på resåret.
Jag gör en mental notering att jag ska leta efter likadana nästa gång jag jobbar i USA.

– Nej jag tränar inte alls egentligen fortsätter han och jag vet vad han kommer säga härnäst.
– Jag simmar lite då och då.
Vet inte hur många gånger jag hört modeller dementera att de tränar utan att de är genetiskt perfekta och övermänniskor och mer eller mindre sett ut så där sedan födsel.

Just att säga att man simmar någon gång då och då har varit de senaste årens största fluga.

Sanningen är att jag ser de flesta av de manliga modellerna på gymmen runt om i världen. Downtown i Milano, Crunch i New york, Equinox, Dir i Barcelona osv alla dessa trendiga gym kryllar av modeller som jag lovar gör mer än simmar då och då.

Just nu ser mitt egna tränings-schema ut som följande
Må: Thaiboxning 1h + 45 min löpning
Tisdag Gym+ 30 min cykel
Onsdag: Löpning 1h
Torsdag: Gym 1h + 45 min cykel
Fredag: Thaiboxning+ 45 min cykel
Lördag: Vila
Söndag. Gym 1h + 90 min promenad

Fast det vet väl alla att springer ni in i mig och frågar hur jag håller mig i form så vet ni vad jag kommer att svara………………………. – jag simmar då och då.

Vad löjligt att ljuga om hur man tränar påpekar min polare som läser vad jag just skrivit på skärmen. – Nej, suckar jag och pekar på namnet på min blogg, just normal Modelbehaviour

Ny doft ifrån Replay

Jeansmärket Replay som numera är ett helt modeföretag lanserar ny doftserie för både dam och herr. Det är Replays första dofter och damernas heter Replay per lei, medan männens doft har fått namnet Replay per lui. Den kvinnliga doften har inslag av citrus, mirabellplommon och tonkabönor, medan den manliga doften bär essenser av citrus, muskot och rökigt Gaiacträ. I denna kollektion lanseras även duschgelé, bodylotion, deodorant och aftershave. Doftserien släpps i oktober 2008.

Grattis!

Dofterna Citric Metal Kamasutra och Parampara Peepshow från svenska Neotantric Fragrances tilldelades i går tidningen Cafés stora modepris i kategorin årets doft. Neotantric Fragrances är ett alternativt doftprojekt från gänget bakom hudvårdsserien Recipe for men. Förutom de prisbelönta herrdofterna ingår även två damdofter i serien.
Juryns motivering :

Fler än någonsin var kallade. Men endast en blev utvald. Korrigering, två! För när kampen om 2008 års hottaste, godaste och därför segrande eau till slut skulle avgöras blev det delad förstaplats.Vi kunde omöjligen välja mellan svenska Neotantric Fragrances båda debutdofter. Krispiga Citric Metal Kamasutra med citron, tobak och sandelträ för dag, och brunstiga Parampara Peep Show med eukalyptus, rosmarin och några stänk mysk för natt är som ying och yang – de kompletterar varandra fullt ut och ger bäraren den där sista touchen som, även om den förblir osynlig, är helt oemotståndlig. Ett par pålitliga kumpaner att ta till för att få som du vill.?

Kvällen var fantastisk och så mycket snygga människor på ett och samma ställe! Vill ni se vimmelbilder och hela listans vinnare, läs mer här!

Dagens bästa

Dagens bästa artikel hittar du här. Ebba von Sydow har skrivit en intressant artikel om svenska modebloggare i dagens Expressen. Hon har rätt i väldigt mkt i artikeln och jag måste instämma med henne. Alla verkar känna alla och många tycker likadant, självklart finns det undantag men hon har verkligen lyckats pricka in flera likheter.

Cafés stora Modepris

Imorgon delar Magazine Café ut sitt stora Modepris på Hasselbacken på Djurgården i Stockholm. Detta är Sveriges första, största och enda internationellt etablerade manliga stilutmärkelse. Priset har funnits sedan 2003 med ambitionen att premiera, stötta och uppmärksamma de personer, företag och varumärken som utmärker sig genom att höja den kreativa och kvalitativa nivån på herrmodet i Sverige.

Det delas ut priser i 22 olika kategorier bla Sveriges bäst klädda man och kvinna, årets designer, årets skomärke och årets hudvårdsmärke för män.
Just nu lever vi i en tid där det manliga intresset för mode, stil och grooming växer explosionsartat och magasin Café, i egenskap av Sveriges äldsta och största modemagasin för män, tycker jag känns som den självklara värden för herrmodebranschens viktigaste och mest glamourösa galakväll. Vi ser fram emot en trevlig kväll och återkommer med vilka som blev kvällens vinnare!

H&M + Comme des Garcons

I november lanserar H&M nästa designsamarbet och denna gång är det Rei Kawakubo (Comme des Garcon) som står bakom designen för H&Ms gästkollektion. Kan nog bli en lite udda och nischad kollektion tror jag. Dock tycker jag att det är vågat av H&M att satsa på ett märke som kanske inte är lika kommersiellt som tidigare gästdesigners.