Så liten och söt…

Hur söt är inte Gwen Stefanis och Gavin Rossdales son Zuma, två månader gammal på denna bild? KingsonŽs lillebror heter Zuma Nesta Rock Rossdale och har fått sitt namn Zuma efter Zuma beach i Malibu. Nesta var Bob Marleys förnamn innan han bytte till sitt mellannamn Robert.
Källa: Chic

Ida Sjöstedt + Monki


Idag släpps Ida Sjösteds kollektion för Monki i samtliga städer och butiker. Kollektionen består av sex olika plagg och det mesta i svart, spets och guld.. Perfekt för kommande jul & nyårsfester!

Agunandagirl-klänning

I senaste nr av ELLE Lyx som kom ut i butik förra veckan, hittade jag en underbar modebild på sid 133. Den får mig att längta efter semester och värme. Tjejen på bilden har på sig en underbar kläning ifrån det svenska märket Agunandagirl. Klänningen ser ut att vara så där härligt mjuk och skön och modellen är en lång tunikaklänning i ulltrikå. Ni hör ju själva hur mjukt och skönt det låter.
Tyvärr hittade jag ingen riktigt bra bild, endast denna länk hos Modette från deras vår/sommar 09 kollektion: http://www.modette.se/Mode-och-skonhet/Catwalk/Varsommar–09/Agunandagirl/?t=q&imgId=11.jpg

Priset är 2990kr och min fråga till er är, var säljs detta märke? Me want!

Go Obama!

Det börjar dra ihop sig för val i USA och Drew Barrymore pryder novembernumret av Harper’s Bazaar och denna bild är verkligen superhärlig! Designern Marc Jacobs lägger sin röst på Obama – och hyllar presidentkandidaten med en T-shirt med hans slogan ”Time for change” i MJ-typsnittet. T-sjorten är en uppföljare till succétröjan med Hilary Clinton-trycket. Tröjan finns att köpa i Marc by Marc-butiken på Brewer Street i New York för den som är på väg dit.

Drew Barrymore visar vilken sida hon står på när hon drar på sig tröjan i detta nr av Harper`s Bazaar. Jag gillar Drew Barrymore, hon är e n duktig skådespelerska och trots sina 33 år fortfarande sådär flickigt söt….

Bild: Veckorevyn

Dagens tips!

Denna urfina sidenblus ifrån By Marlene Birger skulle jag gärna ha på mig på någon kommande fest framöver. Priset är 1399kr och den finns att shoppa här. Lika snygg att använda till slitna jeans på jobbet som till en svart pennkjol och höga klackar till fest :)!

Vogue India

Det kommande novembernr av Vogue Indien pryds av ingen mindre än Victoria Beckham. Inne i tidningen hittar man ett modejobb där stjärnan bär traditionella indiska klänningar, självvalda av Victoria. Hon sägs vara trött på de västerländska modetidningarna samt ha tröttnat på sin nya pojkfrisyr och valde att stoppa tillbaka sina hårförlängningar för intervjun.
På fredag kommer det omtalade numret ut till till försäljning i Indien.

Kate Moss + TopShop

Den 28 oktober släpps den 8:e Kate Moss-kollektionen hos TopShop. Temat den här gången för Kate Moss är glamour och fest. Det är mycket långklänningar, paljetter, svart och grått. Här ser ni två snygga bilder ifrån kollektionen. Jackan påminner en hel del om en sk orkesterjacka med ljusa broderier och klänningen är prickig i marinblått. I butik imorgon!

Min favoritdoft just nu!


Idag vill jag tipsa er om min favoritdoft just nu. Dofter är väldigt personligt och kan verkligen dofta olika beroende på vem som bär doften. För ett tag sen blev jag tipsad om Philosophys produkter. Produkterna är tillverkade av läkemedelsföretaget Biomedics som genom sin forskning ger den konsument som inte behöver läkare för sin hud, det allra bästa inom hudvård. I sortimentet finns make up, hudvårdsprodukter, bad och duschcremer samt parfymer. Min favorit heter Inner Grace och Edt kostar ca 535kr hos Cow. (Enda stället i Sthlm som säljer Philosophys dofter.) är du på väg till USA, passa på att handla där då detta är ett amerikanskt märke.

Less is more – Swedish Skincare System

ännu ett nytt svenskt hudvårdskoncept har lanserats – Swedish Skincare System. Till en början lanseras fem olika hudvårdsprodukter efter konceptet less is more. Produkterna innehåller ett minimum av nödvändiga ingredienser och varje ingrediens är väl testat och har ett specifikt syfte. Hela serien bygger på forskning som visar att hud som utsätts för så lite hudfrämmande ämnen som möjligt mår som allra bäst. Swedish Skincare System lanserades i våras och finns till försäljning här el märkets egen hemsida och samtliga produkter är unisex.

Efterlysning!

Snygga Caroline B på Feber har en tischa med stort YSL-tryck på vänster sidan, någon som vet var denna tröja finns att köpa?