Mellandagrea

Har ni hunnit göra några härliga fynd på rea nu på mellandagarna? Jag har spanat in både Loubotain-pumps på 40% rea hos Schuterman och underbara bruna Chloestövlar…väntar dock på 70% rean och ser om de finns kvar, är det meningen så är det… Ett annat tips jag kan ge är denna fantstiska cashmeretröjan som jag såg att Miss Greta har 40% rea på just nu. Underbar modell och jag älskar när man kan fynda cashmere till bra priser, det är ett klassiskt material som aldrig blir omodernt och väldigt skönt mot kroppen. Du hittar hela deras rea här! Good luck! (Fördelen med att shoppa rea på nätet är att man slipper kaoset och alla människor….I love it)!

GOTT NYTT ÅR!

Fashionguide önskar alla läsare, butiker och samarbetspartner ett riktigt gott nytt år! Under 2009 kommer det hända massor av roligheter här på Fashionguide, så besök oss ofta!

Fashionguide testar Nutraceuticals från Dr Brandt

Känner du att din hy är trött, blek och torr och behöver extra kärlek? Dr Brandt har flera olika nutraceuticalsprodukter bla Anti-Oxidant Water Booster med blåbärssmak som är ett välsmakande komplement för dig som vill ge din hy ännu mer kärlek. Koncentratet är helt naturligt och är fulladdat med kraftfulla anti-oxidanter från blåbär, grönt te, vitt te och extrakt från vindruvskärnor. Tillsammans bekämpar de fria radikaler och hjälper till att stärka immunförsvaret.

Resultatet är en piggare och yngre hy med mer lyster. Kalorifritt, koffeinfritt och 100% naturligt. Droppa en dos i ett glas vatten med hjälp av den praktiska pipetten. Drick och njut av den uppfriskade smaken av blåbär. En dos (1 ml) motsvarar cirka 15 koppar te. För bästa resultat: använd två gånger dagligen.
Kan blandas i yoghurt, vatten eller andra flytande drycker.Produkten ska skakas innan användning, sedan röras om i vätskan. Eftersom dr Brandts Anti-oxidant droppar är helt naturliga och inte innehåller konserveringsmedel eller stabilisatorer ser produkten lite grumlig ut. Dock är det viktigt att konsultera läkare innan användande om du är gravid eller äter medicin. Priset för en flaska som innehåller 60 ml kostar ca 495kr.
Om du är sugen på att testa kan du köpa denna produkt bla här.

I love Fashion Weeks!

Snart drar 2009Žårs första modeveckor igång. Den 26:e januari är det dags för både Stockholm Fashion Week och Paris Haute Couture-vecka att inledas. Sista veckan i januari förvandlas dessa städer till fullständiga modemeckan fulla med modevisningar, fester, utställningar och massor av events! Vecka 5 fokuserar i huvudsak på modevisningar och vecka 7 har framför allt inköpsfokus med mässaktiviteter men samlar också modevisningar och andra aktiviteter runt om i Stockholm. Jag längtar……

KEB Skin boosting Capsules

KEB Skincare lanserar en ny produkt som är ett naturligt kosttillskott med havtornsolja för skönhet inifrån. Huden får en vitaminkick med massvis av näring och fukt, vilket är precis det huden behöver för att inte åldras i förtid.

Havtornsolja är något av det mest näringsrika naturen har att erbjuda. Oljan är oerhört rik på essentiella fettsyror, naturliga antioxidanter och vitaminer såsom E-vitamin, aminosyror, omegafetter och karotinoider. Havtorn beskrivs ibland som Norrlands gyllene guld. De gyllene bären är en av världens mest C-vitaminrika plantor. I ett hekto havtorn finns hela 695 milligram C-vitamin, vilket kan jämföras med 50 milligram för apelsin.
Runt om i världen har havtorn länge använts som en välgörande ingrediens. Exempelvis har man i inre Asien använt havtorn som örtmedicin för förbättrad blodcirkulation och matsmältning. Med KEB skin boosting capsules kan man ta del av havtornets välgörande egenskaper i koncentrerad form. Huden blir mjukare, får bättre elasticitet och rynkor syns mindre, enligt en klinisk studie.

KEB Swedish Formula är en ren och unisex hudvårdsserie utan starka konserveringsmedel eller mineraloljor, baserad på den senaste teknologin. Produkterna innehåller patenterade, aktiva och naturliga ingredienser med dokumenterade effekter. Det lanseras även två kombinerade dag- och nattkrämer för torr respektive blandad hy inom kort.

KEB Swedish Formula finns bland annat att köpa på NK i Stockholm, eleven.se och kebskincare.com.

Ja tack!

åhh, denna blåsa skulle inte jag tackat nej till om den trillade över mig! En nyhet ifrån Acne som heter Trust Black Glitter, priset är 1695kr och finns i deras webshop nu.

Agnes hjärta Topshop!

Idol-Agnes har valt att klä sig i Topshop under sina offentliga framträdanden under våren 2009. Topshop ser mycket positivt på samarbetet och anser att Agnes är en idealisk
representant för varumärket. Ung, framgångsrik och snygg tjej med attityd som står med båda fötterna på jorden och har ett genuint modeintresse som syns i allt hon bär.
Hon är dessutom en bra förebild och inspirationskälla för andra unga tjejer. Agnes är aktuell med albumsläpp, Grammisnominering och tidningsomslag, skivsigneringar och Melodifestivalen. Ska bli spännande och se vilka Topshop-val Agnes gör under våren….

Lite lugn och ro?

årets julklapp är förutspått att bli en upplevelse, så varför inte ge bort lite lugn och ro till någon du tycker om eller varför inte ge dig själv lite lugn och ro? Yasuragi är en helhetsupplevelse med japanska bad, energigivande aktiviteter och olika behandlingar. Och inte att förglömma, den japaninspirerade maten! Alla behöver en stund för sig själva ibland, när man kan stänga av mobiltelefonen och släppa allt.
På japanska betyder Yasuragi inre ro och harmoni. För mer info, kolla här.

Liberty online!

Det anrika Londonvaruhuset Libertys har äntligen börjat sälja online även utanför England. Här kan du shoppa allt ifrån doftljus, möbler, kläder, choklad mm. Ta en titt här.

Kiehl`s Aloe Vera Biodegradable

Jag måste tipsa er läsare om en härlig duschcreme som lanserats av Kiehl`s i samarbete med Brad Pitt. Duschcremen heter Aloe Vera Biodegradable och är en unisexduschcreme fri från parabener och färgämnen och doftar underbart! En del av nettovinsten går till Brad Pitt`s miljöprojekt JPF. Ett projekt som som bygger miljö och prisvänliga hus till förmån för människor som drabbats av orkanen Katrina i USA.
Priset för duschcremen är endast ca 200kr och finns att köpa både på nätet, NK i Sthlm samt deras egen butik på Mäster Samuelsgatan även den i Sthlm.