Calvin Klein Jeans 2009

Iförda endast jeans hånglar modellerna Anna Selezneva, Anna Jagodzinska, Natasha Poly, Naty, Edita, Carson, Vlad, Danny Schwartz, Mikus, Tomek och Travone loss i senaste jeanskampanjen för Calvin Klein. Den är het och kommer att visas både online och på TV under februari. Fotograf är ingen mindre än Steven Meisel som plåtat denna kampanj.
Bild: Calvin Klein

Vårkänsla!

butter LONDON presenterar vårens och sommarens läckra nagellacksnyheter som är en färgsprakande kavalkad. Vågade färgval som andas attityd och coola namn, vad sägs tex om fräcka Snog (hångla) och Cheeky Chops (uppkäftig) eller mer poetiska Artful Dodger? Lackerna väntas in i mars och kommer att kosta ca 130 kr – exklusivt hos e-Beautyshop.com.

Fashionweek by Berns – Tiger

Igårkväll var det dags för Tiger att visa upp sin senaste kollektion. De bjöd in hela modemaffian till sina nya lokaler på Torsgatan i Sthlm. över 200 pers var på plats för att se höstens herr och damkollektion som var väldigt flott. Mkt rutigt, vinrött och sammet är nog min sammanfattning – snyggt och väldigt mkt Tiger!
Bilder: Stureplan

Fashionweek by Berns – Acne

Acne valde att visa sin kollektion ute på Millesgården på Lidingö under gårdagen istället för att ha en traditionell visning på Berns. Levande dockor (!) agerade visningsmodeller på små podier och publiken fick gå runt och titta på senaste kollektionen.
Bilder: Café

Pink gillar svenskt…

Senast Pink gästade Sverige passade hon på att ta en shoppingtur på söder i Sthlm. Hon besökte bla butiken Lqist och köpte denna klänning. Klänningen finns med i sommarkollektionen 09 och kommer inom kort att finnas i butik. Lqist säljs på ett 20-tals ställen i Sverige samt i den egna butiken på Bondegatan.

Sisters White Label

Det är lågkonjuktur i butikerna och rean började tidigare än någonsin. Nu lanserar klädkedjan Sisters en billigare kollektion för att ta sig igenom konjukturen. Det är flera modemärken som inser att det gäller att anpassar sig till lågkonjukturen. Nu lanseras ”Sisters White Label”, en kollektion med kläder med hög modegrad men till ett billigare pris. Premiärkollektionen, för våren och sommaren 2009, innehåller blusar, klänningar, kjolar och trikåtoppar, som går under ledorden blommor, broderier och rosetter. En flirtigt romantisk kollektion, som sedan ersätts av en högsommarkollektion som är aningens mer clean och inspirerad av 1980-talet, med grafiska mönster och leopard.
Men när ska Sisters öppna webbshop?

Scarlett Johansson + Dolce Gabbana

I vår lanserar Dolce & Gabbana en egen make upkollektion. I kampanjen hittar vi ingen mindre än skådespelerskan Scarlett Johansson och hon är verkligen urvacker på kampanjbilderna. Just denna bild är fokus på foundation. Någon som vet om denna kollektion kommer säljas i Sverige?

Modelbehaviour, Nytt år


Jag avslutade 2008 med en visning för Gant. Kollektionen är starkt influerad av nya huvudstylisten Brian som är från Skottland. Skotskrutigt blandades med brittisk punkstil.

även www.cafe.se uppmärksammade en av mina outfits som gick i helrutigt.

2009 började med en presentation för J.Lindeberg och en visning för Björn Borg.

Fotade även en 14-sidor editorial för tidningen lifestyle som kommer ut feb/mars.

Jag tror jag glömt bort att nämna att jag jobbar som PT.

Tog min licens för ganska många år sedan och hjälpt människor att nå sina mål över hela världen. Hjälpt kunder i Milano, Barcelona, New York, Miami och nu ute i Saltsjöbaden.
Jag har under alla år som modell använt min egen kropp som testperson.
Finns nog ingen träningsmetod eller diet jag inte utsatt min stackars kropp för. Minns med ett leende på läpparna de knäppa dieterna jag testade. Under 6 dagar drack jag bara lättmjölk, eller när jag bara åt frukt och nötter under en vecka eller när jag åt kycklingfileér varannan timme eller bara åt kokt torsk.

Träningsmetoderna har varit lika många som dieterna och bland de mest knäppa är när jag fick för mig att göra 50 armhävningar och 50 sit-ups varannan timme och gjorde många människor förbryllade när jag helt plötsligt kunde ligga ned och kämpa på med mina övningar.
Som tur är låter jag inte mina kunder vara test-personer utan låter de ta del av alla tips och övningar som faktiskt fungerade.

De små söta barnen på Gants visning stod och fnissade när de såg mig med med de rutiga boxershortsen.
– Ska du gå ut i kallingarna, undrar en blond liten tjej.
– Känns inte det konstigt att gå i kalsongerna inför alla människor därute, flikar en liten kille in.
– Tänker inte på det. Det kommer inte ni heller göra efter några år i branschen. Det är ett ett helt vanligt modelbehaviour
Vad är ett måddelbehäjvor, hörde jag när jag tog mitt första steg ut på catwalken.

Ny butik i Sthlm – Fifth avenue Shoe Repair

Imorgon startar Sthlms modevecka och Fifth Avenue Shoe Repair, som under Elle-galan utsågs till årets Designer, öppnar en tillfällig konceptbutik i Sturegallerian i 90 dagar. Redan till våren planeras en permanent butik i centrala Stockholm. Butiken går under namnet ?90 Day Store Experiment? och håller alltså öppet i 90 dagar och ger en försmak om hur framtida Fifth Avenue Shoe Repair-butiker kan komma att se ut. Konceptbutiken i Sturegallerian öppnar för allmänheten redan den 27:e januari, dagen efter Fifth Avenue Shoe Repairs visning under modeveckan och besökarna kommer att kunna titta närmare på smakprov ur Fifth Avenue Shoe Repairs kollektion By the No., som visas på Berns under modeveckan och börjar säljas i höst. Förutom möjligheten att titta på urval av höstkollektionen kommer även vårkollektionen 2009 att finnas för försäljning under alla de 90 dagarna som butiken hålls öppen.

Slutspurt..


Det är slutrea överallt, både i butiker och i webbshoppar. Upp emot 75% rabatt på vissa ställen, så håll utkik, ibland kan man göra riktiga kap. Dessa godingar är mitt tips till er killar som läser bloggen och använder Fashionguide som en shoppingguide när ni ska shoppa. Just nu på 70% rea hos Acne. Ni hittar dessa för endast 520kr nu + mkt mer här.