This is me!

Har aldrig tidigare gjort en varumärkeskoll här på bloggen, men blev lite inspirerad av och någon gång ska väl vara första :)!


SKOR: svarta gladiatorsandaler med nitar
SNEAKERS: Svarta och vita Puma/Nike
JEANS: Acne, MIH (Made in Heaven)
T-SHIRT: enfärgade i skön bomull från Acne, H&M, LA Made
UNDERKLäDER: VictoriaŽs Secret, Hanky Panky
VäSKA: Balenciaga, Louis Vuitton och Prada
PLåNBOK: Chanel
SOLGLASöGON: Tom Ford
KLOCKA: Omega Seamaster
SMYCKEN: vigselringar och en stor variation dagligen av halsband och armband i silver, guld, läder etc. Väldigt ombytlig…
TV: Panasonic
MOBILTELEFON: Samsung men snart en iPhone
MP3: iPod
DATOR: Svart Acus
SMINK: id Bare Minerals, Nuxe, Dior
ANSIKTSKRäM: just nu KEB Skincare
DEODERANT: Dove
TANDKRäM: Pepsodent
SCHAMPO/BALSAM: Redken och Kerastase
TVåL: VictoriaŽs Secret
PARFYM: Philisophy Grace Inner
DRYCK: Vatten eller äppeljos
VIN: Rosé
DRINK: Mojito
BRöD: Grovt
MAT: Husmanskost
GLASS: Choklad
GODIS: Choklad och Lakrits
SäNG: Ikea
LAKAN: Lexington
FRISöRSALONG: Corinne & Friends
DAGSTIDNING: Nätet
MAGASIN: Elle, CHIC, DV, Mama – slukar allt som kommer i min väg

Grattis Sofi!


Sofi Fahrman debuterar som författare och senare i år kommer hennes första bok att ges ut av förlaget Tivoli. Sofi började sin karriär på ELLE där vi jobbade ihop i flera år och sen gick hon vidare till Klick, Aftonbladets tv-satsning och Sofis mode.
Boken kommer att handla om en modebloggande ung tjej. I boken flyttar huvudpersonen tillbaka till Stockholm och lever livets glada dagar runt Stureplan. Enligt Sofi själv finns en hel del självupplevt med i boken, ingen kommer att namnges men många kommer att känna igen sig.

Stort grattis Sofi och jag ser med spänning fram emot att läsa boken!

Bild: Resume

Dagens tips!

Ett annat väldigt fint armband som jag beställer med jämna mellanrum och ger till vänner och bekanta samtidigt som jag gör en god gärning är detta fina armband ifrån Varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. Dessa pärlor och Childhood vill genom detta påminna dig om allas rätt till en barndom. Armbandet finns i en storlek och består av så kallade indianpärlor i plast, uppträdda på en elastisk tråd. I den medföljande broschyren beskrivs några av nyckelparagraferna i FN:s barnkonvention på ett enkelt och lättfattligt sätt.

Intäkterna från armbanden går direkt till Childhoods projekt runt om i världen.

Armbandet säljs i 5-pack som kostar 300 kronor, beställ ett pack redan idag!

Äntligen lansering!

Som jag har hintat om vid några tillfällen har vi jobbat mycket på sistone med att sjösätta ett stort unikt samarbete med tidningen CHIC och deras webbsida. Imorse lanserade vi samarbetet och här har webbshopar en unik möjlighet att marknadsföra sina plagg eller produkter som ”Veckans shoppingtips” mot Chic`s köpstarka målgrupp! Varje vecka visas nyheter, så gå in ofta så att du inte missar några heta trend & nyhetstips. Vill du shoppa, klickar du enkelt på plagget och kommer direkt till webbshopen där du kan lägga din order. Enkelt, smidigt & snabbt :)! Trevlig shopping!

Bild: CHIC

Dagens detalj


Dessa armband är just nu mina favoriter och används nästintill dagligen. Grönt lackarmband: Louis Vuitton, gråblått läderarmband: Bottega Veneta och silver/rosa armlänk ifrån Hermes.

Undercover – the evolution of underwear

Om du planerar en avstickare till London i sommar så ska du inte missa Fashion and Textile Museum. Ett museum som tidigare har haft en stor utställning där man bla visat svenskt mode. From den 12 juni visas en utställning om underkläder: Undercover – the evolution of underwear. Utställningen berättar historien om underklädernas utveckling och sambandet mellan underkläder och kläder. Utställningen pågår mellan 12 juni-27 september.

Shatilla v/s Coleen?


Tidningen CHIC har varje dag ”Chicast idag” på sin sajt. Idag utmanar jag fotbollsfrun Coleen i min favoritsjal i leopardmönstrat från Louis Vuitton. Vill ni ge er min röst, gör ni det här!

Modell-bebis på g

Stämmer det att den heta supermodellen Gisele Bündchen och quarterbacken Tom Brady som tidigare i år gifte sig vänta barn…? Grattis önskar vi och är övertygade om att det lär bli universum sötaste bebis!!!!

Blahnik + Coca Cola light


Ni som följer bloggen har tidigare kunnat läsa om när jag skrev om Coca Cola`s samarbete med både Roberto Cavalli och Nathalie Rykiel. Den här gången är det skodesignern Manalo Blahniks tur att designa den klassiska flaskan.

Flaskan kommer endast att tillverkas i 10 000 exemplar och antagligen blir det Colette i Paris som får äran att sälja dem, precis som med föregångarna utöver att de delas ut på olika fashion-events världen över. Ett samlarobjekt som jag inte skulle tackat nej till…