50-70% rea!


Nu har Free Fashion tokrea i shopen. Allt säljs ut för mellan 50-70% rea. Här hittar du märken som Best Behavior, Modströms, LA Made mm. Kavajen på bilden kommer ifrån Modström och kan nu fyndas för endast 500kr. Värt en titt!

Höstnyheter!

Din Sko har redan nu börjat få in lite höstnyheter i webbshoppen. Dessa klassiska pumps i svart skinn och denna trendiga känga med snörning kan du fynda för under 500 kr.

Victoria Beckham`s senaste kollektion…

Netaporter har fått in senaste kollektionen från Victoria Beckham i webbshoppen. Den är dressad, kvinnlig, strikt och sofistikerad. Färgerna går i svart, grått och lila. Snyggt och väldigt dyrt.

Dagens tips!

Decleor har lanserat sköna rengöringsservetter som är perfekta att ta med på resan, semestern eller helgen på landet. Cleansing Water är mjuka servetter i ekocertifierad bomull. Den växtbaserade formulan är effektiv, mild och innehåller essentiella oljor som vårdar på djupet och är fri från syntetiska parfymer och färgämnen. Pris 145 kr/25 pads.

Balmain-feber…


Vad tycker ni om Beyonce i senaste Balmain-blåsan? Snyggt med gröna örhängen, utsläppt hår och en riktigt cool klänning på henne tycker jag. Dock hade jag skippat att matcha skorna och istället valt ett par enfärgade, skyhöga klackar till…..

Acne + Rizzo


Igår lanserade Acne i samarbete med Rizzo en ny variant av Acnes storsäljande stövel, Pistol. Den har blivit lite lägre men fortfarande lika snygg. Den kommer endast att säljas i utvalda Rizzobutiker och priset är 2995kr.

Välgörenhet i The Hamptons…


Russell Simmons bjöd på välgörenhetspartyt- Art for Life och auktion i sitt pompösa hus i the Hamptons i helgen. Några av de inbjudna gästerna var bla Donna Karen, Oprah’s BFF Gayle King, Rachel Zoe och Sarah Jessica Parker med sin Matthew. Jag gillar Sarah Jessica Parkers sommargula klänning och färgglada clutch men Rachel Zoe tycker jag alltid klär sig i långa, mönstrade maxiklänningar. Det är absolut snyggt och har väl blivit lite av hennes signum. Dock är det sällan hon gör en surprise när det gäller klädval och jag hade gärna sett henne i lite fler variationer…

The September Issue…

RosieChic har tipsat Chic`s läsare om att snart så har den efterlängtade dokumentären om Anna Wintour, chefredaktör på amerikanska Vogue premiär. Filmen går upp på bio här i Sverige den 4 september och heter ”The September Issue” I dokumentären får vi följa med bakom kulisserna när den legendariska chefredaktören Anna Wintour skapar septembernumret (höstens stora modenummer) 2007 av amerikanska Vogue. Med en vikt på drygt två kilo fördelat på 840 sidor är det tyngsta numret av en modetidningen som någonsin publicerats.

R.J. Cutler är prisbelönt och Oscar-nominerad och det var han som följde Anna Wintour och hennes medarbetare på Vogue under nio månader och fångade kreativiteten, konflikterna, flärden, ledarskapet och de extraordinära designerkreationerna. Tack för tipset Rosie, den här vill jag inte missa!

Mina objekt på Fashionabla pÃ¥ Kaplans

Fashionabla heter Kaplans fashionauktion” som äger rum på nätet den 20 augusti. Jag lämnade redan i början av sommaren in några väskor från bla Prada, Gucci, Svenskt Tenn mm och solglasögon från bla D&G och Roberto Cavalli,som jag känner att jag ej använder längre. Du kan redan nu gå in på sajten och buda och se utbudet. Inriktningen på denna specifika auktion är alltså endast Fashionsaker såsom väskor, skor, accessoarer, glasögon mm. Dessa tre väskor är med på auktionen och vill man kan man redan nu lägga ett bud men auktionen går av stapeln först den 20 augusti och då på nätet som sagt!

Kanebo Sensai Silk

Sedan en tid tillbaka testar jag rengöring och ansiktskräm från Kanebo Sensai Silk-serien. Det är en produktserie som har skapats för att ge yngre kvinnor en tidig behandling mot hudåldrande genom Kanebos egen silkesteknik.

Rengöringsprodukterna Silky Purifing Cleansing Cream och Silky Purifying Milky Soap är rengöring i två steg. Milky Soap använder jag varje morgon och på kvällen när man även tvättar av makeup tar man Milky Soap som steg två. Sensai Silk Emulsion (Moist) är en ansiktsemulsion som jag använder varje morgon och kväll. Jag tycker att samtliga produkter ger en härlig silkeslen känsla och har en väldigt mjuk doft. Tyvärr har Kanebo ingen egen svensk webbshop men jag hittade hela produktsortimentet och väldigt mkt bra info om Kanebo här.

Kanebo är ju generellt lite dyrare i pris än många andra hudvårdsmärken men jag tycker att det är värt priset då de är väldigt dryga och håller länge. Rengöringsprodukterna kostar ca 495 kr/st och ansiktsemulsionen ca 745 kr.