Dagens tips!


Den här fina fuskpälsen har H&M fått in och den går att klicka hem för endast 999kr. Gillar denna varianten bättre en den som de hade för ett tag sedan! Perfekt att gosa in sig i när det snart blir kallare!

Cashmere!

Om du precis som jag älskar cashmere och sköna, bekväma tröjor och koftor kan jag rekommendera att kolla in här. Just nu kör La Redoute 30% på din beställning om du uppger koden 92142! Skynda att göra en beställning!

Fashiongranar i hotellobby!

Ikväll visade 10 av Sveriges främsta designers och stylister upp sina pyntade julgranar på Hotell Birger Jarl. Bindefeldt bjöd in till julmingel, det bjöds på kall roséglögg och god plockmat! Några av de fina granarna ser ni ovan, Jonas Hallbergs my girls… och Lotta Ahlvars evergreens and Greenfashion. Maria minglar framför Swedish Hasbeens fina gran & jag och Keyla stannade och kollade in Pour`s röda dödskallar! Utställningen finns på Hotell Birger Jarl fram till jul!

Sturecompagniet 20 år!

Grattis Sturecompagniet 20 år!!! Ikväll bjöd Bindefeldt in till fest för att fira 20-års jubileumet! Alla var där, det bjöds på riktigt bra musik, champagne & plockmat och det var underbart att komma iväg och få lite glamour i vardagen och njuta av lite tjejsnack med underbara Anna. Vi kom tidigt och gick tidigt då det var dags att amma och Anna var trött och gravid, men underbart är kort 🙂 !!!!!
Tack Bindefeldt för en välarrangerad fest och tack söta Anna för en trevlig kväll!

Bild: Mika Kjellberg – Stureplans mest inflytningsrika enligt Stureplansgruppen
Bild: Anna i sina ursnygga YSL-bågar

MQ:s Julkampanj


Idag är det premiär för MQ:s julkampanj med Niclas Wahlgren och Laila Bagge. I årets jul- och festkollektion, Urban Gifts, varvas julmys, dans och romans med fest, fart och fläkt. Tidigare har vi bla fått se Carola, Peter ?Foppa? Forsberg, Måns Zelmerlöw och Agnes Carlsson med flera poserat i MQ:s julkampanjer.
Nu bjuder MQ in landets mest omtyckta kärlekspar att sprida julstämning. Förlovningsåret 2009 dansas ut med varmt och stickat och bröllopsåret 2010 dansas in med gala och glam.

BOOB stödjer Hand in Hand

Hand in Hand är en ideell förening som arbetar för att utrota den extrema fattigdomen i världen med en metod som bygger på hjälp till självhjälp. För att stötta deras arbete har Boob tagit fram två T-shirts, en T-shirt med amningsfunktion för mamman och en matchande T-shirt för bebisen. 5% av intäkterna går oavkortat till Hand in Hand.

Boob är ett svenskt klädmärke som gör både smarta och snygga kläder för gravida och ammande kvinnor. Deras patenterade amningsplagg har blivit deras signum.
Den speciella Hand in Hand T-shirten finns att köpa ute i butik samt i Boobs webshop från och med februari 2010.

Alexa från Mulberry..


…är utan tvekan dagens finaste! Programledaren och modellen Alexa Chung designar en egen väskmodell för Mulberry . Här i snygg oversize kavaj & sin egen väska för Mulberry.

Källa: CHIC

Dagens snyggaste…

…är utan tvekan Blake Lively i tubhalsduk ifrån Burberry. Jag har en helsvart från Indiska som jag ofta använder och det är superpraktiskt att bara dra den över huvudet. Den värmer skönt när det är lite kallare och tar inte lite mkt plats som en lång halsduk . Denna Burberry variant tycker jag är supersnygg,pris ca 2350kr men självklart finns det flera billigare varianter på Indiska, Ellos mfl.

Bild: CHIC

Vackert vatten..

Kärlek vid första ögonkastet…. så vacker och snygg är denna designade flaska som Paul Smith gjort i limiterad upplaga för Evian. Det bästa är att den finns i utvalda matbutiker och jag vill springa på denna och bunkra upp ett lager snarast! Pris: 60kr.