Dagens intervju i Expressen!

Ni har väl inte missat dagens Expressen där jag blir intervjuad om vad jag tycker om nästa Sonia Rykiel-kollektion som snart landar i HM-butikerna? Du hittar intervjun här!
En kollektion som är värd att titta lite extra på, superfina stickade plagg!

GOTT NYTT åR & tack för ett fantastiskt år!

Sonia Rykiel + H&M


Snart är det dags för nästa designsamarbete för H&M. Precis innan jul spreds bilderna på nätet på klädkollektionen som H&M gör tillsammans med Sonia Rykiel. I början av 2010 kommer kollektionen finnas i butik. Kläderna ser superfina ut, många är stickade plagg och i starka färger eller multirandigt som är Sonia Rykiels signum. Den här kollektionen ser jag fram emot och tänkter inskaffa mig ett av de multirandiga tröjorna med den fina urringningen. Det finns även en superfina gul tröja med en svart rosett på bröstet som ser väldigt söt ut.

Claudia Schiffer blir designer

Den forna supermodellen Claudia Schiffer är på gång att lansera sin första egna klädkollektion. Enligt Vogue.com skissar hon just nu på första koellektionen och hon vill att kollektionen ska kännas tidlös och får gärna innehålla cashmereplagg som hon själv älskar att bära. Hon vill dessutom att plaggen ska vara prisvärda. Det ska bli väldigt spännande att se vad hon presenterar samt om någon i Sverige kommer att ta in kollektionen….

God Fortsättning!


God Fortstättning kära bloggläsare! Idag är det lördag och fortfarande massvis med snö utanför fönstret, mysigt! Om ni inte känner för att vara ute i snön kan jag tipsa om att ta en titt här, mina shoppingtips denna vecka hos CHIC!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR


GOD JUL alla bloggläsare, webbshoppar & samarbetspartners! Vi önskar er ett gott slut & ett riktigt gott nytt år!

Hälsningar,
Fashionguide

NyårsblÃ¥sor?

Vad tycker ni om dessa klänningar från Zara? Höstens kollektioner från Zara har varit väldigt fina och jag har hittat några riktigt fina nyckelplagg! Dessa två klänningar fastande jag för och båda skulle funka som nyårsblåsor! Ta en titt på Zara nästa gång ni har vägarna förbi, det finns mycket fint!

Ja tack Tomten!


Jag säger bara: Ja tack till Sensational Silk från Acne! Ser både snygg och rusktigt sköna ut!

Sailor-randigt i jul!

Den här snygga, randiga toppen ifrån VILA finns just nu i butik. Priset är 449,95kr och den finns med vit el grå bakgrund. Superfin!

The Italian way…

Madonna är Dolce & Gabbanas senaste frontfigur. De första kampanjbilderna florerar runt på nätet och för första gången på väldigt länge känts det som att Madonna visar sig själv, ser mer naturlig ut och inte så retuscherad. Hela kampanjen andas Italien och innehåller så fina svartvita bilder. Snyggt!

Coco Chanel – en legendarisk modeskapare


Modehuset Chanel firar 100-års jubileum och kanal 7 visar dramaserien om Coco Chanel i två delar nu i jul. Första delen visas kl 21 den 26/12 och andra delen den 27/12 samma tid. Denna miniserie tänker jag inte missa! Jag såg filmen Coco – livet innan Chanel och tyckte den var väldigt intressant och härlig! Har ni sett filmen och isf vad tyckte ni om den?