Vintage Stories….

Kappahl`s ljuvliga kollektion Vintage Stories landar snart i en butik nära dig… 9 april är datumet och du kommer hitta flera fina klänningar, ljusa färger och en hel del blommigt, ta en titt om du har vägarna förbi!

Snyggaste flätan…


Flätan är på väg tillbaka! Snyggast som slarvigt ihopsnodd eller väldigt stram. är du som jag över 25 är tipset att satsa på en fläta istället för två.

Sex and the City 2

Snart är det dags för andra filmen… Den 28 maj har den premiär och jag längtar efter att få se tjejerna igen. Kan tänka mig att kläderna och stylingen kommer att vara grym och jag antar att vi kommer få se några av vårens stora trender i den massiva marknadsföringen som snart drar igång! SJP är verkligen snyggare än någonsin…

the Local Firm öppnar tillfällig butik…

The Local Firms Propaganda Store, är en tillfällig butik som kommer att ha öppet under 8 veckor i Bruno Gallerian på Ggötgatan i Stockholm.
Axel Nyhage och Richard Hutchinson grundarna till The Local Firm, säger så här om projektet. ?Vi ser det som en möjlighet att med en tillfällig plattform, visa våra kunder hela The Local Firm’s koncept och inriktning. Här ska man ha möjlighet att se och känna på hela kollektionen, bland annat våra vanligaste jeans, men också hitta guldkorn som inte finns någon annanstans, eller bara komma in, prata lite och lära känna The Local Firm bättre?

Butiken kommer att finnas tom den 16 maj.

Dove Summer Glow


Dove har lanserat en Summer glow-serie som är en bodylotion som kombinerar fuktighetsbevarande ämnen med en brun-utan-sol effekt. Den finns i 3 olika varianter: ljus till normal hud, normal till mörkare hud och shimmer bodylotion. Jag har testat den för normal till mörkare hud och jag tycker den var super, lätt att applicera, du får en jämn färg som känns naturlig och den kladdar inte. Dessutom doftar den inte typiskt brun-utan-sol-doft. Priset är endast 49kr.

Tänk bara på att inte överdosera cremen och glöm inte tvätta händerna efteråt!

Välgörenhetskollektion…


H&M är duktiga på starka samarbeten, nu i maj är det dags för nästa specialkollektion, en festival-kollektion under namnet Fashion Against Aids. 25% av intäkterna går till HIV-organisationer och kollektion är väldigt fin! Ta en titt när den landat i butik.

Ida Sjöstedt Couture

Den svenska designern Ida Sjöstedt lanserar Ida Sjötedt couture, skräddarsydda plagg ur Ida Sjöstedts kollektioner. Fantastiska långklänningarna ur Ida Sjöstedts kollektion för våren och sommaren 2010 som skräddarsys efter just dina mått. Du kommer även inom kort att kunna beställa favoritplagg från tidigare kollektion, specialsydda och skräddarsydda för dig! Perfekt för dig som älskar IdaŽs volanger, spetsar och fina tylldetaljer!

20% rabatt hos Twist & Tango

Twist & Tango bjuder in till VIP-shopping i deras butiker i Stockholm och Göteborg på torsdagkväll den här veckan. Under kvällen får du shoppa för 20% rabatt och de 30 första som handlar får en snygg sommarväska!

Vill du gå? Uppge Fashionguide när du kommer till butiken! Trevlig Shopping!

Lyxutförsäljning!

Nu på fredag säljer MNO ut prover och lager ifrån:
Botkier, One Teaspoon, Månestråle, Citizens of Humanity, Salinas , By Malina, JBrand, James Perse, Ted Baker, Mina Uk, Traffic People, Seven for all Mankind , True Religion, New Era, Majestic, Under Armour, mfl.

Tid:
Fredag 26/3, kl: 15-20
Lördag 27/3, kl: 10-17
Söndag 28/3, kl: 12-16

Plats:
Stockholm, Textilgatan 43, 6t.