Vackert brudpar!

Den brittiska prinsen William fick till slut sin flickvän av folket sedan åtta år tillbaka, Kate Middleton. Kate bar en väldigt vacker spetsdröm designad av Sarah Burton för Alexander McQueen. Även skorna är skapade av samma designer och örhängena fick Kate i bröllopspresent av sina föräldrar. Jag tycker Kate var otroligt vacker och jag gillade den vita spetsen, väldigt lik Dianas klänning som hon bar när hon gifte sig med Charles.

Den perfekta tunikan!

I vår kan du hitta den perfekta tunikan hos Twilfit En perfekt strandoutfit i knalligt orange står på min önskelista  och precis vad jag letar efter! Dessutom väldigt snyggt att matcha till starkt cerise.

Tunikan kostar 499 kronor och finns i storlek s-xl.

Studio Secrets 90gr Easy Mascara

Studio Secrets Professional  lanserar sin första mascara med 90 gradig vinkel. Mascaran ska göra det enklare att nå varje enskild frans, ge mer volym med en uppåtböjande effekt och lätt att applicera med silikon komplex. Den innehåller även Ceramide R som hjälper till att reparera fransarna.

Denna mascara säljs exklusivt på KICKS och priset är 175kr!

En riktig klassiker!

Den klassiska hudsalvan – Försvarets hudsalva känner nog de flesta till, en riktig klassiker! Det är faktiskt en svensk uppfinning som funkar både som stekfett, skidvalla och att smörja cykelkedjan med :)!

Nu i april lanserar Kronans Droghandel sin version av hudsalva. Den innehåller olivolja, bivax och vitamin E och är helt fri från parabener och innehåller inga allergiframkallande medel. Dessutom har den en svag doft av vanilj och den fungerar alldeles utmärkt även mot torra armbågar och torra hälar.

Finns hos Kronans Droghandel from april och kostar 20kr för 9 ml.

Bästa glansen!

Den perfekta avslutningen för din hårlook är med blänkande glans! En spray som ej  tynger ned håret, utan tar fram en snygg stjärnglans. Nyhet från Disp.

Nyhet från Phax

Svenska webshopen Phax säljer snygga bikinis, just nu är denna min favorit! En bandau bikini i härligt starka färger och snygg modell. Kanske dags att uppdatera sommarens badkläder…

Pixie Collection!

En avantgardistisk kollektion av lekfulla, färggranna och användarvänliga kaffetillbehör.

Jag är ett stort fan av Nespressokaffe och älskar vår Citiz & Milk som jag gav min man i present för några år sedan. Nu har Nespresso gjort ett samarbete med Designstudion ”5.5 Designers” och tillsammans utvecklat PIXIE Collection. Efter ett intensivt idéutbyte designade 5.5:s team en färgsprakande kollektion som till sitt yttre är inspirerad av Nespresso-varumärkets mest ikoniska attribut; Nespresso-kapslarna.

För att återspegla sortimentet med 16 stycken Nespresso Grands Crus så finns kaffekopparna i PIXIE Collection i 16 olika färger. Kopparna finns i två storlekar, Espresso samt Lungo (vanlig kopp kaffe) och har alla dubbla väggar för optimal värmeisolering. De är dessutom medvetet designade med en rundad form för att främja crema och framhäva kaffets aromer.

PIXIE Collection kommer att finnas i Nespresso Boutique på Biblioteksgatan i Stockholm. Senare i vår öppnar en stor flaggskeppsbutik på Kungsgatan.

Sample Sale!

Veckan efter påsk säljer Hunky Dory ut sina provkollektioner! Häng på låset om du spanat in något snyggt!