Missa inte!

Missa inte senaste nr av CHIC som precis landat i butik! Här ger jag, Elsa Billgren och Rosie våra bästa reatips och visar även upp våra bästa fyndtips!

3 Rabattistor ger tips!

Grattis!

Stort grattis till Anna Estesjö i Örebro som denna vecka vunnit denna snygga kaffemaskin från Nespresso!

Rätt svar på frågorna är:

– Hur många Grands Crus erbjuder Nespressso? 16 stycken

– Vad heter hållbarhetsprogrammet inom Nespresso som bland annat innebär att man kan återvinna sina Nespresso-kapslar? Ecolaboration

Maskinen skickas till dig inom kort!

 


After Tennis!

Även i år har Ten Points specialdesignat två par skor i svenska flaggans färger i samarbete med Swedish Open i Båstad. Skorna, som lämpar sig bättre för festen runt evenemanget än för tennisbanan, är tillverkade i skinn och kostar 699 kr för damskon och resp 849 kr för herrskon. Jag tycker denna sko är riktigt snygg och älskar att det är kilklack!

Är du sugen på skorna så hittar du dem hos Heppo.se.

Dags för Guldknappen!

I veckan fick jag inbjudan till Damernas Värld`s Guldknappen i augusti, sensommarens roligaste modefest! Denna gång på Nordiska Museet i Stockholm!

Äntligen LV!

Äntligen har Louis Vuitton uppdaterat sin Speedy med hängrem! Jag har en gammel speedy som inhandlades för några år tillbaka i strl 35 som jag otaliga gånger känt att jag skulle vilja ha en hängrem till. Dock kostar bara remmen att köpa till ca 1000kr. Nu finns samtliga storlekar med hängrem! Kanske läge att önska sig en….i en annan strl……:)! Sooo Good!

Källa: chic.se

Tom Ford lanserar hudvård & makeupserie!

Tom Ford lanserar äntligen en exklusiv kollektion med skönhetsprodukter. Kollektionen kommer att lanseras under sommaren och håll ögonen öppna när du semestrar utomlands, hur lanseringen i norden ser ut är ännu inte helt klar.

Höstnyheter från Efva Attling

Funky Couture kallar jag mina nya specialsmycken med halvädelstenar. Varje smycke är originellt, det finns bara ett av varje. Jag köper stenar som tilltalar mig och utgår från dess form. Alla stenar är olika, precis som vi människor. Något som är gemensamt i designen är silverbandet som håller om stenarna. Jag har inte jobbat med stenar och silver förut och det ger min fantasi nya utmaningar.

– Efva Attling

Återigen har fru Attling skapat fantastiska smycken. Höstens specialsmycken är väldigt speciella och väldigt vackra.

 

Tävla med Nespresso!

Den här veckan har vi fått möjlighet att tävla ut  Nespressos nya kaffemaskin Pixie till er Fashionguide-läsare!

Nespresso har som mål att ständigt vara nyskapande och att göra varje kaffestund till en fullkomlig upplevelse. Den mest unika expertisen och de kreativaste lösningarna eftersöks ständigt.

Pixie är Nespressos senaste maskin och lanserades under våren. Pixie är en liten designad och kulört maskin som ger hemmet färg. Maskinen finns i sex olika färger med olika mönster på sidopanelerna. Pixie är också en högteknologisk och mer miljövänlig kaffemaskin, den förbrukar 40 procent mindre energi än vanliga  A klass maskiner. Samtidigt är Pixie användarvänlig med bl.a. automatisk avstängning efter 9 minuter. På ovanligt snabba 25-30 sekunder är Pixie alltid redo att ge dig en kopp kaffe.

För att vara med och tävla om en egen PIXIE vill vi att ni svarar rätt på följande frågor:

– Hur många Grands Crus erbjuder Nespressso?

– Vad heter hållbarhetsprogrammet inom Nespresso som bland annat innebär att man kan återvinna sina Nespresso-kapslar? 

– Vilken färg skulle du välja om du vann en Pixie från Nespresso?

Svaren hittar du på Nespresso och för att tävla mailar ni rätt svar på frågorna, inkl namn och adress till info@fashionguide.se.

Dina svar vill vi ha senast 29 juni. Vinnaren publiceras här i bloggen i slutet på nästa vecka!

Lycka till!

Rodebjer satsar på egen webshop!

Svenska märket Rodebjer blev årets designer tidigare i år på ELLE-galan. Nu öppnar man upp sin första flaggskeppsbutik, en nya webbshop, Rodebjer.com.

Från och med 8 augusti kan du shoppa hyllade Rodebjer-artiklar via Rodebjer.com, och lagom till releasen är shoppen fylld med höstens kollektion …