Marlies Dekkers på NK

Från i höst finns det holländska underklädesmärket Marlies Dekkers representerat på NK Damunderkläder.

Marlies Dekkers utgår från människors olika former i sitt skapande, med visionen att alla ska framhäva den del av kroppen som de tycker är extra vacker. Därför skapar hon exklusiva underklädesmodeller som med olika former och detaljer gör det möjligt att fokusera på just de delarna, till exempel skuldrorna eller nacken.

Hennes underkläder placerar sig i gränslandet till modeplagg, och älskas av moderna kvinnor med stil och självförtroende. Celebriteter som Lady Gaga, Paris Hilton, Dita von Teese och Britney Spears är trogna kunder som tagit till sig Marlies Dekkers koncept.

Märket har nyligen uppdelats i två linjer; det lyxiga och exklusiva Marles Dekkers får sällskap av nya, ungdomligt coola Undressed by Marlies Dekkers. Undressed har ett trendigt och fräscht uttryck med coola skärningar och grafiska mönster.

Marlies Dekkers största första hit, som alltid ingår i bassortimentet. Sedan Sarah Jessica Parker syntes i ovan Bh i ett Sex in the City-avsnitt har den varit superhypad!

Vårnyheter som finns i butik from januari.

Karin från NK hade på sig en väldigt snygg kameraväska från IXUS, perfekt för både telefon, visitkort och div. saker när man måste ha båda händerna fria. Den är specialdesignad i limited edition och finns på bla hos Skinndeep.

Mina Vanessa Bruno-favoriter!

Jag har tidigare skrivit om Vanessa Bruno-kollektionen för La Redoute, en kollektion som jag tycker är helt briljant och så fin. Jag har beställt flera plagg från denna designkollektion och är väldigt nöjd med plaggen. Snygg passform, fina detaljer och härliga material.

Just nu är dessa byxor mina vardagsfavoriter. Underbart sköna och med väldigt snygga detaljer på fickorna.

Finns de kvar att klicka hem, så kan jag varmt rekommendera dem! 

Tävla & vinn snyggt Bulgari-vatten!

Vad sägs om att duka fram ett snyggt designvatten a`la San Pellegrino/Bulgari på nästa middag? Denna vecka ger vi 2 läsare möjlighet att vinna 6 flaskor från detta designsamarbete mellan San Pellegrino och Bulgari. En limited edition, endast  6 000 flaskor finns i Sverige på totalt 12 utvalda restauranger och nu får Fashionguides läsare möjlighet att vinna totalt 12 flaskor!

För att vara med och tävla vill vi ha din motivering om varför just du ska få 6 ubersnygga flaskor. Maila ditt namn, adress och motivering till info@fashionguide senast 3 oktober!

LYCKA TILL!

Shoppingkväll med Plaza Kvinna & Grandpa

Igårkväll bjöd Plaza Kvinna på en härlig Shoppingkväll i samarbete med butiken Grandpa vid Fridhemsplan. KVällen bjöd på massor av härligt modefolk, vin, lyxiga goodiebags och fantastiska snittar och macarons från Petit France!

 

 

 

Elegant.

I höst bjuder Whyred på finfina accessoarer. Lättburna, avskalad design och eleganta. Detta armband i brunt läder och gulddetaljer frå mitt hjärta att slå lite snabbare…

Pris 500kr.

Fin höst hos COS

H&M`s lyxigare märke COS öppnade butik på Biblioteksgatan i Stockholm för en tid sedan. I höst finns flera fina plagg i kollektionen…

Lindex + Rosa Bandet!

Oktobermånad är vår rosa månad och årets Rosa Bandet kampanjer börjar närma sig! Förutom att sälja Cancerfondens rosa band lanserar Lindex i år ett rosa armband som ska hjälpa till att samla in ännu mer pengar till kampen mot bröstcancer. Lindex skänker hela överskottet från försäljningen av det rosa armbandet till bröstcancerforskningen, så varje sålt armband gör skillnad!

Det rosa armbandet kostar 75 kr, är gjort av genuint läder och kommer att säljas fr.o.m. den 26 september i Lindex samtliga butiker i Sverige, Norge och Finland samt i Lindex Shop Online.

Grattis!

Sort grattis till Lisa A från Stockholm som vann biljetterna till genrepet på Lena Ph`s Drömshow på Cirkus nästa onsdag.

Rätt svar: Vit t-shirt

Info om hur du hämtar dina biljetter mailas till dig under dagen!

Stort Grattis!

Ny doft från Marni…

Italienska klädmmärket Marni kommer att tillsammans med Estée Lauder Companies (som bland annat äger Estée Lauder, Origins, Clinique, Donna Karan, Missoni och MAC) att släppa en helt ny doft under 2012. Kan bli väldigt spännande….