MOOD – ny lyxgalleria i Stockholm

Nya MOOD har öppnat i Stockholm i korsningen Regeringsgatan – Norrlandsgatan. Hela 10 500 kvadratmeter med butiker, designade toaletter, restauranger, inomhusträdgård och speciell luktdesign(!). En mix av schyssta konceptbutiker och inspirerande matmiljöer i 3 olika plan. Missa inte denna fräscha och nya galleria!

 

Ecobeauty by Oriflame

Oriflame lanserar en ny ekologisk hudvårdsserie “Ecobeauty”  som är den första som är etiskt och naturligt certifierad av fyra olika organisationer; Fairtrade, Ecocert, FSC coh Vegan,. Detta betyder att såväl innehåll som förpackningar och under vilka arbetsförhållanden de är framtagna är noga kontrollerade.

Serien består av dagkräm, nattkräm och ögonkräm med vårdande och skyddande sheasmör samt mjukgörande kokosolja. Produkterna är även fria från parabener och mineraloljor. Priser från 299kr/st.

Dags för Vintagemässa!


Vintagemässan flyttar in i nya lokaler på Drottninggatan 81och intresset är större än någonsin. 23-25 mars står mässdörrarna öppna för alla mode- och vintageintresserade och under evenemangshelgen samlas cirka 40 vintageklädhandlare från hela landet. Med sig har de ett unikt utbud av kläder, skor och accessoarer, där allt är till salu.
Denna gång kommer Martina Bonnier till mässan och bjuder på sina bästa vintagetips och signerar sin senaste bok Obsession – en modefamiljs bekännelser. Under evenemangshelgen kommer dessutom ett samarbete mellan Backmanselever och Beyond Retro att auktioneras ut. För drygt en månad sedan startade tävlingen som går ut på att fem elever ska skapa ett nytt plagg av Beyond Retros kläder. Tävlingen avgörs 15 mars och alla plagg kommer att visas i en monter på Vintagemässan och går att buda på via Tradera till förmån för humanare arbetsvillkor inom klädindustrin.

Några av utställarna på Vintagemässan våren 2012:

Rost Vintage
Ida Sundqvist
Lata Pigan
Lolux
Elenor Bergvist/Ika
Tess
OrkanLia
Carina Wikman
Ingrid Herrström
Mahoyo
Linda Lundquist
Maria Jernkvist
Eva Tallroth
Liin Rokka
Annelie Hedström
Christina Florén
Moddie
Gun Ström
Filippa Kallhed
Damernas Värld
59 Vintage Store
ReUse AB
Gunilla Miklander
So Charlotte Svinevit
Jumperfabriken
Kuddkonst
Ann Boycott-Brown
Beyond Retro
Yesterdays!
Veras Garderob
Butik Fjaerilen

Akräm för extra torr hud!

Apotekproduksjon lanserar en ny produkt – Akräm. En kräm som innehåller endast naturliga ingredienser av miljövänliga råvaror som sheasmör, rapsolja och jojobaolja och dessutom är parfym och färgämnesfri och ej testad på djur.

Ingen uppseväckande förpackning,en hygienisk produkt då den kommer i tub och för ett pris på 99kr! Perfekt för torra, nariga vinterhänder!

Dessutom säljs den på Apotek runt om i Sverige.

Lóreal LUMI Magique!

Lóreal Paris lanserar nya konceptet LUMI Magique som består av foundation, concealer penna och en Primer. LUMI Magique är en serie ljusreflekterande produkter som ger din hy strålande lyster utan att se blank ut.

Lumi Magique-serien lanserades i februari och REKpris för foundation är 165kr, concealer ca 135kr och primer ca 165kr.