Grattis Dagmar!

From höstkollektionen 2012 kommer svenska Dagmar vara representerade på den populära nätshoppingsajten Net-a-porter.com.

De första plaggen ur Dagmars höstkollektion landar på Net-a-porter.com i juli 2012, och kommer både att finnas att köpa från amerikanska och europeiska Net-a-porter.com.

 

Snart bikinisäsong…

 

Tiden springer iväg och snart ska man vara sommarsnygg i bikini….lika jobbigt varje år. Regelbunden motion och hälsosam kost är A och O för en frisk och välmående kropp, men såklart även lite andra förberedelser innan vi kan känna oss sommarsnygga i bikini.

Veet lanserar en hel serie med bra produkter som gör att du snabbt kan bli redo inför sommaren. Här kommer deras tre enkla tips som ger dig en mjuk, glänsande och silkeslen hud på nolltid.

1. Börja med en peeling som du enkelt gör själv genom att blanda en del solrosolja med två delar rörsocker. Massera in den med cirkulerande rörelser över hela kroppen och skölj sedan med varmt vatten.

2. Cirka 24 timmar efter din peeling är din hud redo för hårborttagning. Veet är expert på hårborttagning och har utvecklat krämer och vax för ben, armhålor och bikinilinje.

3. Det är snyggt att vara solbränd, men du vill inte utsätta din hud för solarium. Brun utan sol-kräm är den perfekta lösningen för bleka svenskar. Vänta cirka 24 timmar efter hårborttagningen med att applicera en brun utan sol-kräm. Du får jämnast resultat om du använder krämen direkt på huden, inte ovanpå andra krämer eller lotions.

Ett riktigt vårtecken…

Våren är på intång och ett säkert vårtecken är att årets majblommor finns till försäljning. Blomman, som i år går i vinrött, silver och cérise, säljs som vanligt till förmån för barns rättigheter. Förra året samlades hela 52 miljoner kronor in till ändamål som bidrag till enskilda barn, opinionsbildning om barnfattigdom och barns rättigheter.

Håll utkik efter de officiella försäljarna, som är barn med gröna väskor, och köp en majblomma!

Ladurée till Stockholm!

Den 11 maj  slår Ladurée upp dörrarna för sin första skandinavisa konditoributik på Grev Turegatan 15 i Stockholm. En butik som kommer sälja färgglada, söta macarons och andra läckerheter.

Det franska konditoriet Ladurée har funnits i 150 år och historien förtäljer att det var Ladurée som först skapade den dubbla macaronen med kräm i mitten som är så trendig just nu.

I Ladurées konditoributik i Stockholm kommer franska macarons att säljas i vackra askar. De kommer även att ha en kollektion av choklad, konfektyr, te, doftljus och parfymer för hemmet. Missa inte denna härligt franska nyhet.

Sojavaxljus från Kobo Candles….

Jag älskar doftljus av alla dess slag och genom åren har man testat en hel del. Ju dyrare och lyxigare ljusen är desto längre brinntid. Jag har nu blivit tipsad om ett nytt doftljusmärke som precis landat hos NK Kosmetik som heter KOBO. De tillverkas i USA av inhemskt odlade sojabönor som ger sojavax vilket är grunden för dessa ljus som finns i över trettio olika dofter!

Kobos ljus brinner långsamt (70 timmars brinntid) och doften till varje ljus är trippeldoftande från doftoljor av hög kvalite.

De stora ljusen kostar 399kr och  bonus är att samma ljus finns  även som reseljus. Perfekta att ta med på resan, till hotellrummet mm för att skapa en mysig hemmakänsla. Pris för dessa är 140kr i butik.

Bästa nattprodukten!

En gammal favorit som jag bara måste tipsa er läsare om!

Den är inte alltid så lätt att hitta hos Kerastase-frisörer då jag upplevt att den ofta är slut. Kèrastase Noctogenist är en vårdande nattbehandling som ger nytt liv åt torrt, trött och kraftigt hår. Håret blir mjukt, formbart och glansigt. Under natten får  håret extra näring och på morgonen känns en märkbar skillnad på kvalitén. Dessutom skyddar cremen mot uttorkning och dagliga yttre påfrestningar.

 

Detta nattbalsam kostar ca 379kr och säljs på Kerastase salonger runt om i Sverige!

Glad Påsk!

Glad Påsk alla bloggläsare där ute! Önskar er en härlig påskhelg med sol, god mat och lite ledighet!

Mer energi?

Är inne i en galet trött period, sjuka barn, sömnlösa nätter och galet mycket på jobbet! Just nu skulle jag behöva massor av ny energi!

Man kanske skulle ta och testa nya Ginsana Tabs som  ska vara goda tuggbara kolor med smak av apelsin. De innehåller ginsengextrakt som bidrar till att bibehålla fysisk presentationsförmåga och upprätthålla energi och vitalitet.

Någon som testat?