Esprit Beachwear tänker på miljön!

Lagom till sommaren lanserar Esprits sin Beachwear-linje med återvunnen nylon. Ett framtidstänk med miljö i fokus genom att återvinna material. Smart!

Plaggen kommer har speciella etiketter och finnas tillgängliga i Europa och Asien från maj 2012.

Priserna kommer vara mellan 299 kr till 349 kr för bikini bh samt 199 kr för bikinitrosor och ca 549 kr för baddräkterna.

Esprit BeachwearEsprit Beach

Sedan Esprit grundades 1968 står modemärket för en Kalifornisk livsstil med ett socialt och miljömässigt ansvar. Med den nya Beachwear-linjen förstärker Esprit sin identitet. Ovan bikini är min favorit ur kollektionen!

Kombucha

Äntligen något riktigt gott alternativ till alla söta vitaminvatten, läsk och joser. Kombucha är en frisk törstsläckare som smakar ljuvligt. Ett naturligt kolsyrat, fermenterat ekologiskt te och är ett ”rawfood”.

Det tillverkas på ungefär samma sätt som öl, vin eller cider genom jäsning. Under processen bildas bland annat antioxidanter, organiska syror, enzymer och b-vitaminer. Dessutom endast 19 kalorier per 100 ml.

Kombucha finns i 4 goda smaker, Äpple/Ingefära, Hallon, Blåbär/Svart vinbär och Naturell. Testa om du får tillfälle, finns hos utvalda återförsäljare, kaffer och delikatessbutiker runt om i Stockholm!

Kombucha

Designat armband…

MasajarmbandKooperation utan gränser lanserar armband designat av massajkvinnor i Norra Tanzania. Överskottet av försäljningen går till Kooperation utan gränsers arbete för att bekämpa fattigdom. Armbanden säljs på www.utangranser.se för 75kr/st.

Sommarens Essie…

Sommarpaletten från ESSIE är fantastisk! Härliga färger som passar vardag som fest och bland mina favoriter är den starkt orangefärgade, den gröna och den starkt rosa!

Nyheter hos Rädda Barnen!

Jag älskar idén med limited editionprodukter för en god sak. Några som lyckats skapa riktigt bra samarbeten och förena nytta med nöje är Rädda Barnen och deras webshop tycker jag. Just nu finns flera fina accessoarer i deras shop.

Vad sägs om en grön, vårig väska från svenska väskmärket Palmgrens? I rotting och skinn är väskan en Palmgren-klassiker som är riktigt het i vår.

Shopen hittar du här!