Modelbehaviour, 490 kronor för en smörgås


-Trust me!
– Tyvärr, svarar jag men den här gången är jag osäker på ditt tips.
-TRUST M E Danieloni säger den italienska stylisten. Turban är sommarens nya keps.

Jag har blivit lurad förut när det gäller nya trender och tvekar därför en extra gång när någon ger mig ett hett ”måste” tips.

Vi sitter i Hyde Park i London och solen är varm men molnen många och vårat gäng tar av och på oss våra t-shirtar med 30 sekunders mellanrum.

– Jag är hungrig, vi går och äter någonstans föreslår Mark.
Två av modellerna har precis varit i Kapstaden och Londons priser är lika långt ifrån Syd-afrikanska priser som det också är på världskartan.

– Du vet att en smörgås i London är som att köpa en smörgås i Cape Town för 490 kronor säger min svenska polare Johan.
öh, ja men då kan du ta flyget tillbaka dit för jag är hungrig nu oavsett din matematiska uträkning.

Vi har varit på min agenturs sommarfest kvällen innan och dagens samtalsämne är erbjudandet som dök upp i slutet av kvällen.
– Tror du han menar allvar säger Mark och tar en tugga utav sin smörgås.
– Klart han menar allvar svarar jag, suktar efter hans bröd men tar en stor tugga av min sallad och ångrar min beställning.
-2 veckor på Bali, det är nog bästa erbjudandet hittills.

För 11 timmar sedan har vårat killgäng blivit erbjudna att få 2 veckor allt betalt för att hänga i en miljardärs hus på Bali.

– Jag har fått en Las Vegas trip betald en gång kastar Johan ur sig och det startar det hela.

– Jag har blivit erbjuden 10 dagar i Thailand
– Thailand vad lökigt, jag har fått en Rolex av en olje-shejk.
– FALSK ropar vi alla i kör.

Alla erkänner alla konstiga erbjudande vi fått, men när Mark erkänner att han blivit erbjuden att bli en rysk mans älskare för 100 000 dollar i månaden, tappar vi alla aptiten och stämningen dör ut.

Vi står på perrongen och väntar på tunnelbanan och Brian frågar om jag funderar på att följa med till Bali. – Jag har precis börjat jobba som modell, säger han och verkar skämmas över det. Att bli flugen till Bali och få betalt för det är ju totalt galet fortsätter han. Händer det ofta? – Det händer svarar jag och inser hur avtrubbad man blivit efter alla år i branschen. Wow thats insane, mumlar Brian. No Brian svarar jag. ThatŽs just modelbehaviour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *