Modelbehaviour, Latest news


– Glamour !!! Det ska vara glamour ropar människorna backstage innan visningens första ljus och toner dränker ljusgården på NK.

I torsdags gick jag NK:s pressvisning i Stockholm. Jag sprang in i Filip en gammal kompis sedan Milano-tiden, och vi hann göra en uppdatering vad som händer i våra liv. Det var vår superstylist Jonas Hallberg som stylade visningen och jag fick rollen som den klassiska hunken som han själv beskrev det. (man tackar)

På fredagen var det dags för en halvdag fittingsJ.Lindeberg- kontoret som flöt på bra medan regnet smattrade på rutan.

I lördags var det dags för allmännheten att få se visningarna på NK och vi körde den tre gånger.

Söndagen gick åt för en katalog-plåtningDalarö och igår måndag jobbade jag för Gant.

Thaiboxnings-träningen igår var jätte-tuff och mina smalben värker av alla blåmärken jag har idag.

Det här kändes lite som eko-nyheter med korta inslag vad som hänt, men vid något annat tillfälle jag ska jag ta med er och beskriva exakt vad som händer under sådana här dagar.

Tre modeller sover, några spelar kort, de flesta har en Ipod i öronen, ett gäng står ute och röker och trotsar kylan. I ögonvrån ser jag någon som nyper sig i midjan och ser besviken ut över kroppsformen, någon make-up-artist är högljudd och skriker ut hur faboulus den nya mascaran är. Jag suckar tyst tar sikte mot kaffe-maskinen och tänker ordet modelbehaviour.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *