Modelbehaviour, Practical joke


– Vad i he”?%te !!!!
Jag och killen brevid mig kan inte hålla masken när vi hör Nico ropa ut sin frustration över skosnörena vi knutit en tight dubbelknut på.
Nico 10 sek innan nästa utgång ropar koreografen och vi ser paniken i Nicos ögon vilket gör hela vårt hyss totalt värd det.

Att ha långtråkigt innan en visning kan få fantasin att flöda rikligt. Minns hur jag satte lite skokräm på insidan av ett par solglasögon och vid nästa ingång såg killen ut som fantomen runt ögonen. Att knyta ihop skosnörena är en klassiker som alltid fungerar, men även en sten under innersulan på någons sko kan få en att asgarva när man ser honom sedan försöka behärska sig och gå normalt trots den ytterst obehagliga känslan.

Jag har själv åkt på en hel del practical-jokes under åren men man ger och tar.

Pratade med min agentur i LA och de villa att jag ska åka dit och hänga ett par månader, men just nu är inte den bästa tidpunkten för mig. Världs-ekonomin påverkar självklart även modellmarknaderna och jag är ytterst tacksam för mina svenska kunder när de utländska drar sig för att betala för dyra flygbiljetter och hotell för utländska modeller.

– Han ser lite obekväm ut viskar min kompis och pekar vår andra polare som är ute på catwalken. – Det kan bero på att han fick en klick tigerbalsam i kallingarna som antagligen bränner rättt ordentligt nu viskar jag tillbaka och ler. – Grymt men kul får jag som svar. – Just normal modelbehaviour avslutar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *