Modelbehaviour, Tore och fransmannenJag slänger av mig väskan i hallen till modell-lägenheten i centrala Milano och kommer in i köket som är fyllt med skum och en brandsläckare liggandes på golvet. Mitt i allt detta kaos sitter Tore och och en fransk modell och äter varsin sallad.

– Vad är det här, frågar jag helt chockad över allt skum i vår lägenhet.
– En tonfisk-sallad, svarar Tore utan att titta upp på mig och vänder blad i tidningen.
– Jag menar det HäR och sparkar ett stort hål i ett av skumbergen.
– Aha, öh, Julien fyllde år igår och vi överraskade med ett skumparty och pekar mot den glada fransmannen med spenat mellan tänderna. Var var du förresten, frågar Tore.

Jag var i Florens och jobbade, men ni klarade er tydligen ganska bra utan mig svarar jag irriterat och inser att det är jag som kommer behöva städa upp allting.

Det hela visar sig bli ett hårdare slag än väntat när hyresvärden får syn på allt skum och fransmannen och Tore tvingas ta alla sina saker och flytta ut samma kväll.

Jag hjälper fransmannen med hans gitarr ut i den väntande taxin och han kan inte förstå hur de kan bli utkastade för en sådan liten sak. Han upprepar samma mening som ett mantra: – Normal apartment, normal behaviour. Model apartment, modelbehaviour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *