Fashionguide testar Nutraceuticals från Dr Brandt

Känner du att din hy är trött, blek och torr och behöver extra kärlek? Dr Brandt har flera olika nutraceuticalsprodukter bla Anti-Oxidant Water Booster med blåbärssmak som är ett välsmakande komplement för dig som vill ge din hy ännu mer kärlek. Koncentratet är helt naturligt och är fulladdat med kraftfulla anti-oxidanter från blåbär, grönt te, vitt te och extrakt från vindruvskärnor. Tillsammans bekämpar de fria radikaler och hjälper till att stärka immunförsvaret.

Resultatet är en piggare och yngre hy med mer lyster. Kalorifritt, koffeinfritt och 100% naturligt. Droppa en dos i ett glas vatten med hjälp av den praktiska pipetten. Drick och njut av den uppfriskade smaken av blåbär. En dos (1 ml) motsvarar cirka 15 koppar te. För bästa resultat: använd två gånger dagligen.
Kan blandas i yoghurt, vatten eller andra flytande drycker.Produkten ska skakas innan användning, sedan röras om i vätskan. Eftersom dr Brandts Anti-oxidant droppar är helt naturliga och inte innehåller konserveringsmedel eller stabilisatorer ser produkten lite grumlig ut. Dock är det viktigt att konsultera läkare innan användande om du är gravid eller äter medicin. Priset för en flaska som innehåller 60 ml kostar ca 495kr.
Om du är sugen på att testa kan du köpa denna produkt bla här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *