Grattis!

Dofterna Citric Metal Kamasutra och Parampara Peepshow från svenska Neotantric Fragrances tilldelades i går tidningen Cafés stora modepris i kategorin årets doft. Neotantric Fragrances är ett alternativt doftprojekt från gänget bakom hudvårdsserien Recipe for men. Förutom de prisbelönta herrdofterna ingår även två damdofter i serien.
Juryns motivering :

Fler än någonsin var kallade. Men endast en blev utvald. Korrigering, två! För när kampen om 2008 års hottaste, godaste och därför segrande eau till slut skulle avgöras blev det delad förstaplats.Vi kunde omöjligen välja mellan svenska Neotantric Fragrances båda debutdofter. Krispiga Citric Metal Kamasutra med citron, tobak och sandelträ för dag, och brunstiga Parampara Peep Show med eukalyptus, rosmarin och några stänk mysk för natt är som ying och yang – de kompletterar varandra fullt ut och ger bäraren den där sista touchen som, även om den förblir osynlig, är helt oemotståndlig. Ett par pålitliga kumpaner att ta till för att få som du vill.?

Kvällen var fantastisk och så mycket snygga människor på ett och samma ställe! Vill ni se vimmelbilder och hela listans vinnare, läs mer här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *