KEB Skin boosting Capsules

KEB Skincare lanserar en ny produkt som är ett naturligt kosttillskott med havtornsolja för skönhet inifrån. Huden får en vitaminkick med massvis av näring och fukt, vilket är precis det huden behöver för att inte åldras i förtid.

Havtornsolja är något av det mest näringsrika naturen har att erbjuda. Oljan är oerhört rik på essentiella fettsyror, naturliga antioxidanter och vitaminer såsom E-vitamin, aminosyror, omegafetter och karotinoider. Havtorn beskrivs ibland som Norrlands gyllene guld. De gyllene bären är en av världens mest C-vitaminrika plantor. I ett hekto havtorn finns hela 695 milligram C-vitamin, vilket kan jämföras med 50 milligram för apelsin.
Runt om i världen har havtorn länge använts som en välgörande ingrediens. Exempelvis har man i inre Asien använt havtorn som örtmedicin för förbättrad blodcirkulation och matsmältning. Med KEB skin boosting capsules kan man ta del av havtornets välgörande egenskaper i koncentrerad form. Huden blir mjukare, får bättre elasticitet och rynkor syns mindre, enligt en klinisk studie.

KEB Swedish Formula är en ren och unisex hudvårdsserie utan starka konserveringsmedel eller mineraloljor, baserad på den senaste teknologin. Produkterna innehåller patenterade, aktiva och naturliga ingredienser med dokumenterade effekter. Det lanseras även två kombinerade dag- och nattkrämer för torr respektive blandad hy inom kort.

KEB Swedish Formula finns bland annat att köpa på NK i Stockholm, eleven.se och kebskincare.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *