Veckans modeintervju – Daniel Wohlin

Som ni säkert har lagt märke till har vi sedan en tid tillbaka en gästbloggare här på Fashionguide. Daniel Wohlin ”Modelbehaviour” har på kort tid blivit en stor favorit hos många som läser och gillar modebloggare. Denna vecka ställde Fashionguide 5 snabba modefrågor till honom:

1. Vilken designer tycker du har presenterat den bästa kollektionen i vår/sommar?
– Den kanske inte är en ren vår/sommar-kollektion, men Tom FordŽs herrkollektion under eget namn är lika fantastisk som förväntat. önskar bara det var lite billigare.

2. Vilka tre nyckelplagg tycker du är sommarens Must have? ?
– Espadrillos, tunna chinos, linnekavaj

3. Handlar du kläder på nätet & vilken är då din favoritnätbutik?
– Jag reser så pass mycket att jag har tillgång till de flesta märken vilket gör att jag inte har handlat på nätet någonsin faktiskt.

4. Vilket är ditt sämsta modeköp?
– En kritvit hugo boss-kavaj i längre modell, som jag suktade efter i fem veckor, köpte den sjätte veckan och hängde undan den sjunde veckan och den har aldrig plockats fram sedan. Allt var bara fel, passform, längd, axelvaddar och den var så vit i dagsljus att folk bländades.

5. Tycker du mode är viktigt?
– Både ja och nej. En extremt komplex fråga Att vara frisk och lycklig är viktigt, så i jämförelse med det så nej. Men om man ser mode som ett av få sätt att utrycka sin personlighet på så ja.

(Just nu är det problem med att lägga upp bilder via Blogger, återkommer så snart detta är åtgärdat med bilder på senaste inläggen.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *