Vikten av bra hårprodukter

Om du har tjockt, lockigt hår är det en djungel att hitta bra hårvårdsprodukter. Antingen är de för ”mesiga” och du känner ingen skillnad eller så är de alldeles för feta. Ett märke som kanske i fösta hand inte är känt för sina hårvårdsprodukter men som jag verkligen kan rekommendera är Kiehl`s. Hårprodukterna är välgörande för håret, utslätande, volymgivande och skulpterande.
I kollektionen finns flera nya, teknologiskt avancerade produkter men även flera befintliga kundfavoriter som Kiehl?s klassiska Creme with Silk Groom. Produkterna är framtagna genom avancerad forskning och innehåller naturliga ingredienser som vegetabiliska oljor, silkespuder och proteiner. Produkterna kan användas individuellt eller tillsammans och många olika effekter kan uppnås från rakt till lockigt eller från platt till volym.

Creme with Silk Groom gillar jag för att den återfuktar, mjukgör och skyddar håret för en optimal styling effekt. Den innehåller silkespuder, veteprotein, sojaprotein och jojoba-olja. Den är väldigt dryg och du behöver endast ta creme i strl av en ärta. Den ger håret ett mjukt, glänsande och välmående utseende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *