Acne s/s 2011

Förra veckan visade  Acne upp sin s/s 2011 kollektion i London. Catwalken var placerad inne i Kensington palace i "Apartment 1a", i ingen mindre än prinsessan Margarets gamla lägenhet.

Kollektionen andades Ny minimalism med 90-talsfeeling. Johnny Johansson har bla inspirerats av tatueringar  och man har tydligen samarbetat med en kvinnlig tatueringskonstnär som fått göra mönstren som präglats på flera av läderplaggen.

Isigt vita nyanser, beige, rött, mörkaste blått och svart är färger på denna minimalistiska kollektion. Fladdriga, transparenta byxor, korta kjolar och monokroma lager-på-lager-looker hittas bla i denna kollektion. Läderplaggen med präglade tatueringsmönster och stora (äkta!) sötvattenspärlor inbäddade är verkligen intressanta och sticker ut, dock undrar jag hur sötvattenpärlorna på plaggen funkar in real life? Verkligen vackra men känns inte säkert i tvättmaskinen…:)!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *