Big Pony Collection!

 

I augusti lanserar Ralph Lauren en ny doftkollektion – The Big Pony Collection.

Det är fyra dofter som lanseras och tanken är att de ska komplettera klädkollektionen med  de skarpa färgerna och  den stora polologgan. Anledningen till att det lanseras fyra dofter istället för en är att man vill möta olika behov och värderingar, smart drag då det är flera år sedan sist Ralph Lauren lanserade en doft.

Flaskorna är supersnygga och varje färg representerar följande:

Blå Flaska med grön häst: Den sportiga doften som är uppfriskande och innehåller huvudingredienser av lime och grapefrukt. Personligen tycker jag att denna är väldigt fräsch och uppiggande – helt klart en favorit!

Röd Flaska med gul häst: En mix av mörk choklad och mysk gör denna doft till min absoluta favorit. Manlig och svår att motstå…

Grön Flaska med orange häst: Ovanlig mix av mint och ingefära. Fräsch, ovanlig men jag gillar den…

Orange Flaska med blå häst: Mandarinessens ohc kyaraträ. En tydlig karaktär och den som tilltalar mig och min smak minst.

Dofterna kommer att finnas i butik v 32 och priserna är 365kr för 40ml och 485kr för 75ml . Dofterna kommer endast att säljas på KICKS de första 6 månaderna och jag antar att då KICKS lanserar sin webshop i augusti kommer denna kollektion även att säljas där!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *