Bloggfrukost hos Blueberry

I veckan bjöd i in till bloggfrukost på härliga på Sibyllegatan på östermalm. Vilken underbar butik, bara massa nyttigheter att frossa runt i. Vi bjöds på god och nyttig frukost såklart, föreläsning om antioxidanter, superfoods och massa tips för att hålla mage och tarmar glada!

Jag har bestämt mig för att hela familjen ska börja dagarna med bla en nyttig smoothie till frukost, så jag köpte med mig spirulinapulver och vetegräspulver som jag tänker blanda i mixern med olika frukter+ yoghurt el jos. Imorse blev det en gräsgrön smoothie som innehöll äpple, banan, citron, spirulina, vetegräs, jos och is. Denzel och Erik älskade den :)! En bra start som håller dig mätt längre!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *