Bra makeup-redskap!

När det handlar om makeupredskap tycker jag att man genom åren har märkt att det skiftar verkligen på kvalite mellan olika märken.

Makeupshow brush Sweden är en serie penslar som tillverkas av finaste hår och importeras från en noga utvald fabrik. Håren på penslarna klipps och bearbetas för hand och anpassas för de olika kvalitétsgraderna som finns.

Här kommer några bra tips på olika penselkit!

Ett kit med 10 sminkpenslar+ väska. Detta kit innehåller 1 puderborste, 1 rougeborste, 1 foundationpensel, 1 concealor pensel,1 snedklippt brynpensel, 1 eyeliner pensel, 2st platta ögonskuggspenslar, 1 rundad mjukare ögonskuggspensel ,1 frans/brynborste, 1 svart väska med dragkedja. Penslarna är tillverkade i håren get, sabel,syntet och ponny.
Penslarna är 15,5-19 cm långa. Pris 1300kr.

Set med 7 minipenslar+väska. Detta set innehåller 1 rougeborste,1 puderborste,1 mellanstor och 1 mindre skuggpensel, 1 concealor pensel, 1 eyelinerpensel, 1 brynpensel.  Håren på penslarna är tillverkade av get, får, sabel, bisamråtta samt syntet. Penslarna är 11cm långa. Pris 700kr.

Samtliga penslar hittas hos MakepShow brush!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *