Chroma Sensitive by Kerastase

 

Keraste har lanserat en ny serie hårvårdsprodukter för färgat hår – Chroma Sensitive!

Färgat hår utsätts ständigt av stress från omgivningen: UV-strålar, havsvatten, kalkrikt vatten och luftföroreningar. Dessutom förlorar hårstrået sin sin färg med tiden. Användandet av överdrivet skummande produkter kombinerat med en för aktiv schamponeringsteknik, speciellt 1-2 veckor efter en färgning, kan ge synbar färgavmattning.

För att förhindra en färgavmattning har L’Oréal Avancée Recherche, skapat en helt ny produktkategori inom Kérastase: ett renande och lågskummande schampo. Detta renande och vårdande schampo har en krämig textur och respekterar hårstrået tack vare reducering av tensider och ökad mängd vårdande ämnen.

Serien består av ett shampoo, ett glansgivande leave-in spray och ett hårspray. Produkterna säljs hos din Kerastaste-frisör och finns både för hemmabruk och behandling på salong!

På plats fanns bla Kicki Norman från DaisyBeauty, Sofie från Passion for Business och Skönhets-Jessica som bla skriver skönhet i Expressens söndagsbilaga.

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *