Coco – Livet före Chanel

Nu är jag precis hemkommen ifrån premiärvisningen av Chanelfilmen som visades på Skandiabiografen. Zap Events stod för kalaset med efterföljande festligheter i Ljusgården på NK. Jag gillade filmen, den var mysig och det är en vacker historia om denna kvinna. Det var nog ingen lätt tid att vara stark, självständig kvinna på. Audrey Tatou var fantastiskt vacker i filmen och är slående lik Coco Chanel. Under skapandet av filmen har Karl Lagerfeldt varit med och tagit fram historiska plagg som Chanel själv sydde. Kön var giganstiskt när vi kom och jag har aldrig skådat så mkt Chanelplagg och väskor på en och samma plats :)! Charlotta som jag var där med var snyggt klädd i Chaneliga strumpbyxor, klänning från Betsey Johnson & kappa ifrån By Marlene Birger. Själv hade jag plockat fram min svarta klänning från Armani & Loubotain-klackarna!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *