Dagens tips!


Om du gillar ekologiska hud-
vårdsprodukter och gillar känslan av att du är på spa kan jag verkligen rekommendera att testa Dharmzone`s produkter. Helt ekologiska, fria från syntetiska parfymer och mineraloljor och ej testade på djur.
Möllevik Energizing Facial Cream
tillför fukt, vitaminer och mineraler som stärker och slätar ut din hud. Innehåller aloe vera, tång som plockats för hand vid den svenska västkusten samt vitaminer och essentiella fettsyror från gurkört, avokado, solros, jojoba och sheanöt. Lugnande, uppstramande och cirkulationsfrämjande effekt genom eteriska oljor från rosengeranium och cederträ. Den ger en skön känsla av att du är på spa och är väldigt skön att applicera.
En annan produkt som är en favorit är deras kombinerade fot- och massageolja som värmer och mjukar upp, reparerar och ger elasticitet till dina fötters hud. Rik på essentiella fettsyror, antioxidanter, vitaminer, mineraler och proteiner från tång som även dem plockats för hand vid den svenska västkusten samt ekologisk och kallpressad olja från tistel, oliv, mandel och kokos. Innehåller eteriska oljor från rosmarin, lavendel och enbär som ökar blodcirkulationen och näringstillförseln till cellerna och har en värmande effekt. är du nyfiken på hela deras produktsortiment hittar du mer information här.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *