Dags för Vintagemässa!


Vintagemässan flyttar in i nya lokaler på Drottninggatan 81och intresset är större än någonsin. 23-25 mars står mässdörrarna öppna för alla mode- och vintageintresserade och under evenemangshelgen samlas cirka 40 vintageklädhandlare från hela landet. Med sig har de ett unikt utbud av kläder, skor och accessoarer, där allt är till salu.
Denna gång kommer Martina Bonnier till mässan och bjuder på sina bästa vintagetips och signerar sin senaste bok Obsession – en modefamiljs bekännelser. Under evenemangshelgen kommer dessutom ett samarbete mellan Backmanselever och Beyond Retro att auktioneras ut. För drygt en månad sedan startade tävlingen som går ut på att fem elever ska skapa ett nytt plagg av Beyond Retros kläder. Tävlingen avgörs 15 mars och alla plagg kommer att visas i en monter på Vintagemässan och går att buda på via Tradera till förmån för humanare arbetsvillkor inom klädindustrin.

Några av utställarna på Vintagemässan våren 2012:

Rost Vintage
Ida Sundqvist
Lata Pigan
Lolux
Elenor Bergvist/Ika
Tess
OrkanLia
Carina Wikman
Ingrid Herrström
Mahoyo
Linda Lundquist
Maria Jernkvist
Eva Tallroth
Liin Rokka
Annelie Hedström
Christina Florén
Moddie
Gun Ström
Filippa Kallhed
Damernas Värld
59 Vintage Store
ReUse AB
Gunilla Miklander
So Charlotte Svinevit
Jumperfabriken
Kuddkonst
Ann Boycott-Brown
Beyond Retro
Yesterdays!
Veras Garderob
Butik Fjaerilen

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *