Didriksons barnkläder har landat!

äntligen har min beställning av Didriksons barnkläder kommit och jag måste säga att jag är mer än nöjd. Perfekt tajming nu när våren verkar vara här. Plaggen hade härliga färger som lever upp till förväntningarna och är perfekta dagisplagg! Min son Denzel`s vinteroverall har även den varit ifrån Didriksons och jag måste säga att jag tycker att de gör riktigt bra barnkläder. Tyvärr har Didriksons ingen egen webshop som du kan beställa och hitta hela sortimentet hos (vi kan väl hoppas att det är på gång 🙂 men du hittar mer info om märket och återförsäljare här.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *