Dop & Fest!


Lördagen började som sagt med lunchdop under bar himmel ute på Djurgården. Under en ek döptes lilla Clara av prästen Magnus och det var det vackraste dop jag någonsin varit på. Prästen var både modern och cool och det bjöds på livesång av en fantastiskt sångerska som bla sjöng ”True Colours” såå vackert. Därefter kom regnet och lunchen dukades upp i ett stort vackert vitt tält med vita dukar och stolar, vackra bordsdekorationer, godispåsar till barnen och t om en clown som underhöll efter kaffet & tårtan. Tack Sara & Kristoffer för ett fantastiskt dop, ni hade banne mig tänkt på allt!! (På bilderna ser ni fantastiska Sara & Kristoffer bevittna när deras dotter Clara döps och jag och min fina vän Peggy innan det är dags att inta lunchen).
Några timmar efter det bar det iväg på Anna & Daniels bröllopsfest på Bistro Creme. En jätterolig fest med fantastisk god mat i en trevlig ganska liten och gemytlig lokal med alla deras trevliga vänner. Jag orkade hänga med ända fram till 02 (kan inte komma ihåg senast jag var vaken så länge :). Tack Anna och Daniel för en fantastisk rolig kväll! (På bilderna, herr och fru Wohlin och en trött tjej på väg hem efter en lååång men väldigt händelserik dag….).

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *