Dr Dennis Gross Skincare-frukost

 

Dr Dennis Gross var influgen från USA för att berätta om sin hudvårdsmärke MD Skincare

 

Förra veckan bjöd Innovell in till pressfrukost och ett möte med Dr Dennis Gross, en av USA`s främsta hudläkare och grundare till Dr. Dennis Gross Skincare som var influgen från USA. Då jag hade Keyla med mig och hon absolut inte ville somna denna morgon missade jag en stor del av hans presentation tyvärr.

Jag har testat detta märke förut och jag gillar verkligen produkterna. De säljs endast på hudvårdsalonger, kliniker och spa-anläggningar och serien är resultatinriktad vilket du snabbt märker. Det är effektiva produkter som funkar att använda året om och passar alla hudtyper.

Mina favoritprodukter i denna serien är All-in-one Tinted Moisturizer (en flytande mineralfoundation med inbyggd fuktcreme och spf 15) och Alpha Beta Daily Face Peel (En ansiktspeel som passar alla hudtyper och är väldigt effektfull då den innehåller 5 olika AHA/BHA-syror som samverkar och ger en djupgående effekt.

För mer info om detta märke, ta en titt här.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *