DraMatenvagn i ny tappning

Urbanista har hottat upp den traditionella DraMatenvagnen som funnits på marknaden en längre tid. Urbanista kommer att sälja sin vagn via hemsidan med start i slutet på april.

Urbanistas variant är revolutionerade i sitt slag då det är den första som har regelbara handtag som passar alla oavsett längd. Vagnen är ihopfällbar för praktisk förvaring, väskan är avtagbar och kan lätt tvättas och bytas ut mot andra modeller och färger när lusten faller in. Hjulen är rejäla och klarar tuffa påfrestningar och väskan har praktiska fack för bland annat nycklar, mobiltelefon och laptop.

Väskorna rymmer 55 respektive 38 liter och klarar av en packvikt på 40kilo. New York kostar 995kr och Berlin kostar 695kr.

Jag har inte själv testat vagnen men visst är det snygga färger? Min favorit är den fuchsiarosa! Den kan nog komma att synas på en och annan fashionista som drar runt med shoppingpåsar, träningskläder och annat smått och gott på stan!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *