Fina Julklappstips!

Idag vill jag tipsa er om några alldeles perfekta små julklappar eller gå-bort presenter inför decembermånads alla glöggtillställningar och julmingel samtidigt som du gör en god gärning.

Childhoodarmbandet säljs i 5-pack och kostar 300 kronor. Intäkterna går direkt till Childhoods projekt runt om i världen. Varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. Pärlorna och Childhood vill påminna dig om allas rätt till en barndom. Armbandet finns i en storlek och består av så kallade indianpärlor i plast, uppträdda på en elastisk tråd. Armbandet kommer i en söt tablettask och i den medföljande broschyren beskrivs några av nyckelparagraferna i FN:s barnkonvention på ett enkelt och lättfattligt sätt.

Childhood samarbetar även med Sophie Gyllenhammar Mattsson och har tagit fram en ädel variant av Childhood-armbandet Armbandet finns både i guld och silver för 990 respektive 890 kronor. 100 kronor per sålt armband går till Childhood. Armbandet säljs bland annat på NK i Stockholm samt hos Sancy.se.

Rädda Barnen har denna jul ett samarbete med duktiga Liselott Watkins där hon skapat illustrationerna Meara och Maya som säljs i 100 numrerade exemplar för 1 490 kr. Köp dessa fina illustrationer via Rädda Barnens webshop from 7 december

.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *