För en kvinna mitt i livet…

Biotherm lanserar en ny fuktighetsserie för kvinnor mellan 30-40 år, en generation med tydliga värderingar, karriärsmål och prestationskrav. Biotherm har bla gjort studier som visar att denna grupp kvinnor sover för lite, är mentalt utmattade och lider av inre stress.

Den nya serien Skin-Ergetic består av 3 produkter:

En dagcreme som är en anti-oxidant fuktighetscreme och innehåller 5 aktiva ingredienser från frukter. Denna dagcreme doftar underbart, friskt och innehåller inga konserveringsmedel.

En nattcreme som är intensivt återfuktande och utrensande för återhämtningen för huden under natten. Innehåller 5 aktiva ingredienser från te och växtrötter. En skön creme som friskar upp huden och är lätt att applicera. Innehåller även bovetevax som används för att lugna och tillföra näring till huden under natten.

Dessa produkter kostar 430kr/st och finns i butik from mitten på oktober. Serumet lanseras först i januari 2011.

Dessa cremer doftar underbart, är fräscha som man förväntar sig när Biotherm kommer med ny lansering, dock ett litet minus för att man måste använda spatel el "stoppa fingrarna i burken". Hade hellre föredragit pump el tubformat på flaskan.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *