Första dagen på mitt nya liv…


Igår var en dag med blandade känslor. Det var dags för avtackning och farväl av kollegor som jag arbetat med de senaste 10 åren på Hachette numera Aller Magazine AB. Jag har arbetat som annonschef för ELLE, ELLE Interiör, ELLE Mat & Vin, Magazine Café och CHIC de senaste åren och jag haft förmånen att arbeta med väldigt duktiga och kompetenta medarbetare på Sveriges i särklass bästa magasin. En fantastisk arbetsplats där jag lärt mig massor genom åren.

Nu är det dags för nästa kapitel i mitt liv och det är med värme och kärlek som jag minns och tar med mig det bästa från alla dessa år. Fortsättningsvis kommer jag arbeta dagligen med att affärsutveckla Fashionguide.se och driva denna shoppingguide .

Tack alla fantastiska kollegor för en underbart härlig avtackning och trevlig middag! See you soon :)!! Tack Sanna för alla bilder!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *