Fredagen i bilder…

Här kommer lite bilder ifrån mitt möte hos Lundmyr of Sweden i fredags:

Vackra doftljus som doftade ljuvlig. Min favorit är Lemongrass. Doftljusen finns i olika storlekar.

Urfina skor, mockasiner och stövlar!  Kollektionen som togs fram i samband med Kronprinsessebröllopet i vitt/guld har sålt som smör i solsken och kommer fortsättningsvis även säljas i höst i utvalda butiker.

En av nyheterna i höst är dessa gosedjur, gjorda av samma mjuka material som strumpor görs av. De är handgjorda och på så sätt unika, olika modeller och storlekar för barn i varierande åldrar!

Min vän Fiffi som jobbar som Export Manager för Lundmyr och nu bosatt utanför New York var hemma för Formexmässan och konferans och det var så mysigt att hinna ses en snabbis. Här håller hon upp min favorit bland klänningarna. En vit sommardröm med texten – Queen of Fucking everything! Som gjord för Keyla :)!

i övrigt bjöds det på en väldigt stor och fin kollektion för höst/vår från Lundmyr. Hela märket har vuxit enormt och nu hittar man inte bara bodys och byxor utan nappar, gosedjur, sängkläder, kuddar, doftljus mm. Ta en titt här för mer info om märket och vart det säljs.

Middagen hemma hos Anna & Daniel på kvällen var urtrevlig och det bjöds på hur mycket god mat som helst och på plats var även min kompis Denise och hennes kille Daniel.

Finaste värdparet!

Denise & Daniel. Daniel jobbar normalt sett som nattklubbschef på Pure min i fredags spelade han som Dj på Vickan, så han var tyvärr tvungen att ge sig iväg efter middagen!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *