GAP lanserar i Sverige

I gårkväll bjöd Alf Sörensen AB in till lanseringen av GAP dofter och hudvårdserie i Sverige på Hotell Columbus på söder. Det bjöds på god mat & sommardrinkar och det var väldigt trevligt att träffa åsa, Linda och gänget på Alf Sörensen igen. GAP fragrances lanseras i 6 olika dofter:

Coconut Tuberose
Mandarine Jasmine
Washed Cotton
Lavender Tea
Velvet Bloom
White Amber

Samtliga dofter är väldigt fräscha och skapade av välkända parfymörer som inspirerats av Gap`s ”må bra” filosofi: ”Allt för en sofistikerad vardag”. Förpackningarna är enkla och snygga och ger en känsla av att de är handgjorda. Varje doft har en unik färg i form av ett färgat textilband runt flaskan (blått för Washed Cotton som är min favorit).
Dofterna lanseras den 14 september och kommer att säljas på åhlens i hela Sverige. Priset är endast 339kr för 100 ml eau de toilette.
Kroppsvårdserien kommer i 3 olika doftvarianter och innehåller Body Mist, Body Lotion, Duschcreme och Body Cream. Kroppsserien kommer den till en början endast att säljas på de 10 största åhlenshusen.

Bild: Cecilia, åsa och Patrik ifrån Alf Sörensen AB

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *