Glamour läggs ner….

 

Igår nåddes jag av nyheten att svenska Glamour läggs ner. Modemagasinet Glamour ges ut av Condé Nast Publications i femton länder och i  Sverige är det Bonnier Tidskrifter som haft licensen att ge ut tidningen men nu lägger man alltså ner tidningen. Detta är otroligt tråkigt  tycker jag då vi ej har så många internationella modemagasin i Sverige. De som nu finns kvar är ELLE och Cosmopolitan. När Glamour lanserades hoppades jag på att vi snart skulle få en svensk eller skandinavisk Vogue hit….

Glamour lanserades i Sverige 2006.Glamour startade i USA redan 1939 under namnet “Glamour of Hollywood”. Tidningen ges för närvarande ut i femton länder och dessutom i en spanskspråkig version för Latinamerika. Tidningen är även på väg att lanseras i Australien. Glamours “lilla” format lanserades i Italien första gången 1992 och blev snabbt en succé som kom att stärka varumärket ytterligare.

Usch vad tråkigt! Jag gillade svenska Glamour med Jonna Bergh i spetsen.

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *