Höstnyheter från Efva Attling

Funky Couture kallar jag mina nya specialsmycken med halvädelstenar. Varje smycke är originellt, det finns bara ett av varje. Jag köper stenar som tilltalar mig och utgår från dess form. Alla stenar är olika, precis som vi människor. Något som är gemensamt i designen är silverbandet som håller om stenarna. Jag har inte jobbat med stenar och silver förut och det ger min fantasi nya utmaningar.

– Efva Attling

Återigen har fru Attling skapat fantastiska smycken. Höstens specialsmycken är väldigt speciella och väldigt vackra.

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *