Höstnyheter från Jofama!

Höstens kollektioner har börjat landa i butikerna och redan i våras kikade jag bla på Jofamas höstkollektion under modeveckan. Den innehåller bla ett fortsatt designsamarbete med Lars Wallin där det fanns flera snygga jackor och en stort kollektion med flera fina skinnjackor, skinnbyxor, mockabyxor mm. Jag kommer använda mina bruna skinnbyxor flitigt i höst men går även och funderar på ett par mockabyxor…..tycker att det är riktigt snyggt!

Både jag & Lotta gillade ovan jacka i Lars Wallin-kollektionen, svart med guldknappar!

Även denna jacka är en höstfavorit för mig, perfekt passform, slitning och färgen är grymt snygg – lite mullvardsgrå i nyansen!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *