Höstnyheter från Sensai by Kanebo…

I höst kommer två nyheter från Sensai by Kanebos Lifting Serie: Lifting Radiance concentrat och Lifting Radiance 3D Mask.

Lifting Radiance concentrate är ett anti-age essens för att motverka slapp och matt hud. Ett serum i droppform som ger lyster och klarhet. Pris 2245kr – 40ml

Lifting 3D Mask är en tättslutande 3D mark som täcker ansiktet, hals och nacke. Materialet är en tjock stretchig blandning av pappersmassa och konstsilke. I Japan är denna typ av mask väldigt vanligt när man lägger en ansiktsmask men detta är den första av sin typ i Europa. På 10-20 minuter ges en fin lyster och en silkesmjuk känsla.Ger en otroligt lyxig känsla och renhet efteråt. Masken säljs i 6 ark och priset är 1 595kr.

Dessa två nyheter finns i butik from september 2010.

V 34 landar en annan nyhet i butik, Triple Touch Compact.  Tre touch-up funktioner i en och samma dosa som är klassade som vårdade hudvård mer än traditionell make-up.

Steg 1: Colourless Concealer – jämnar ut fina linjer, ojämnheter och rynkor

Steg 2: Cream Concealer med SPF 15 – täcker mörka ringar, missfärgningar samt plitor. Krämig i texturen.

Steg 3: "Pressed powder" med SPF 10 omsluter huden med silkeslyster. Melting Touch Formula återfuktar och ger en lång hållbarhet.

Produkten finns i 3 olika nyanser ochpriset är 495kr.

Jag har testat den mörkaste nyanser TC 03 och den passar mig perfekt. Jag gillar när make up inte känns eller att det syns att man är så sminkad och denna produkt är behaglig, enkel att applicera och ger ett snyggt resultat utan att man känner sig för sminkad. Jag hoppade över steg 1 då jag ej kände att jag behövde jämna ut eller fylla i ojämnheter, steg 2 räckte för att täcka mörka ringar och missfärgningar och därefter omslöt jag med pudret (steg 3).

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *