Kemisk peeling med DermaQuest!

För några dagar sedan testade jag en kemisk peeling för första gången. Cecilia på DermaQuest gjorde en snabb men effektiv behandling på mig på Nordic Light Hotell.

Detta är ingen behandling man gör för att få en avkopplande ansiktsbehandling i 90 min utan här är det resultat som räknas! Höga doser av olika syror som anpassas efter din hud och behov används. Bara för peeling har DermaQuest 14! olika produkter och det gäller att veta vilken som används när och hur! 2000-talets hudterapeut måste nästa vara kemist för att reda ut alla syror och hålla koll på kundens hud! 

Det pirras och bränner och Ceclia använder en fläkt för att "lindra" känningarna men behandlingen ger verkligen ett omedelbart resultat. Huden känns genast pigg och jag får en lyster som jag inte hade när jag cyklade dit (Efter alldeles för få timmars sömn).

DermaQuest produkter är parabenfria och testas ej på djur. De är utvecklade, tillverkade och paketerade från Californien. Än så länge är detta varumärke ganska nytt i Sverige men man letar efter salonger som ska representera detta varumärke i Sverige och jag hoppas på att flera salonger i Stockholm tar in detta varumärke.

Att göra kemisk peeling på salong kostar en del, men med behandlingen följer ett kit med produkter som förbereder huden för att klara av mera aggressiva resultatinriktade behandlingar.Produkterna är helt fantastiska och en riktig cocktail för huden med en rad olika serum som går ner på djupet. Jag har nu testat produkterna morgon och kväll och gillar dem verkligen. Min hy känns ren, mjuk och har en lyster som är helt ny! 

För mer info se www.dermaquest.se & kontakta gärna Cecilia  Åberg vid frågor om detta varumärke, hennes kontaktuppgifter finns på hemsidan!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *